Ascultă Radio România Reșița Live

Ocolul lumii în 365 de gusturi

Rețeta dulce de bucătărie: Ștrudel de vișine

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Deoarece s-au copt vișinele vă propun pe...

Rețeta dulce de bucătărie: Ștrudel de vișine

Rețeta din Orientul Mijlociu: Lahmahjoon

Ziua de miercuri am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.  Vă invit astăzi să călătorim...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Lahmahjoon

Rețetă din bucătăria americană: Keperi la cuptor

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria din Bolivia.Gastronomia...

Rețetă din bucătăria americană: Keperi la cuptor

Reţetă europeană: Judías de La Granja

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Reţetă europeană: Judías de La Granja

Rețeta românească: Plăcinte mocănești

Rubrica de Duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: Plăcinte mocănești

Rețetă mediteraneeană: Tumbet

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Tumbet

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Pește cu unt și lămâie

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Vă propun o rețetă de...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Pește cu unt și lămâie

Rețeta dulce de bucătărie: Alivenci

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Astăzi vă propun un preparat tradițional din...

Rețeta dulce de bucătărie: Alivenci

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani

Am ajuns și în ziua de miercuri pe care am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.  Vă invit...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Biryani

Rețetă din bucătăria americană:

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria din statul Kentucky.Aici...

Rețetă din bucătăria americană:

Rețetă europeană: Braciolone silan

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Rețetă europeană: Braciolone silan

Rețetă românească: ciulama de găină

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețetă românească: ciulama de găină

Rețetă mediteraneeană: Cotechino

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Cotechino

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Aka Psari Plaki

În fiecare zi de vineri vă prezint o rețetă în care se regăsesc pești de apă dulce, sărată sau fructe de mare. Vă propun o rețetă de...

Rețetă cu pește sau fructe de mare: Aka Psari Plaki

Rețeta dulce: colaci cu mac

În fiecare zi de joi, poposim în lumea mirifică, plină de culoare și de gusturi a dulciurilor. Mi-am propus să vă reamintesc vechile...

Rețeta dulce: colaci cu mac

Rețeta din Orientul Mijlociu: Shafuut

Am ajuns și în ziua de miercuri pe care am dedicat-o fastuoaselor, delicioaselor și fabuloaselor preparate ale Orientului Mijlociu.  Vă...

Rețeta din Orientul Mijlociu: Shafuut

Rețetă din bucătăria americană: Arepa cu ou

În a doua zi a săptămânii traversăm Atlanticul și pătrundem prin intermediul preparatelor culinare în bucătăria din Columbia. În primul...

Rețetă din bucătăria americană: Arepa cu ou

Reţetă europeană: Bombettele din Apulia

Ziua de luni o dedicăm savorilor din țările Europei. Descoperim vechile rețete create pe Bătrânul Continent și punem în valoare arta...

Reţetă europeană: Bombettele din Apulia

Rețeta românească: Conopidă cu cartofi natur și carne de porc

Rubrica de duminică este consacrată mâncărurilor românești. Îmi face o deosebită plăcere să descoper vechi rețete din bucătăriile...

Rețeta românească: Conopidă cu cartofi natur și carne de porc

Rețetă mediteraneeană: Vițelul corsican cu măsline verzi

Sâmbăta este ziua în care vă invit să gătiți mai sănătos, cu mai multe vitamine, ceva ușor, rapid, și echilibrat inspirat de rețetele...

Rețetă mediteraneeană: Vițelul corsican cu măsline verzi