Dan Alexa, manager general la ASU Politehnica

ASU Politehnica a anunţaţ în această dimineaţă, numirea lui Dan Alexa în funcţia de manager general al clubului. În comunicatul postat pe site-ul oficial se menţionează că Octavian Benga va rămâne şi el, în acelaşi rol, de antrenor principal.

Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a declarat Dan Alexa.

Fostul căpitan alb-violet a oferit şi câteva detalii despre planurile clubului în perioada următoare: Am reuşit să aduc nişte investitori care pot să asigure salariile şi tot ce ţine de staff, de echipă, ceea ce contează foarte mult în momentul de faţă. O să încercăm să întărim echipa, ca să ne batem undeva în faţă de anul acesta. Din păcate e cam târziu, e singurul impediment. Am vrut să vin manager general pentru că Tavi Benga consider că a făcut o treabă foarte bună şi am încredere în el. O să încerc să reglementez multe lucruri, să ne organizăm pentru a creşte ca şi club. Vreau să fac lumea să înţeleagă că Poli nu este a lui Dinu, Mihalcea, Saşa, Romoniţă, e echipa comunităţii şi lumea trebuie să înţeleagă că e un moment în care se pot face lucruri importante!.

Dan Alexa (28.10.1979, Caransebeş) a fost junior la CSS Caransebeş şi LPS Banatul. A evoluat ca senior la UM Timişoara, Rocar, FC Politehnica Timişoara, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti (alături de care a câştigat un titlu naţional şi de două ori Cupa României), Beijing Guoan (China), Rapid Bucureşti şi Anorthosis Famagusta (Cipru); Mijlocaş defensiv de meserie, „Chirurgul” a marcat două goluri în şase apariţii pentru echipa naţională. A debutat ca antrenor la ACS Poli, pe care a promovat-o în Liga I în ediţia 2014-15, performanţă repetată în sezonul următor ca „principal” al Rapidului. Le-a mai pregătit în elită pe ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, pe care de asemenea a promovat-o în elită, şi Astra Giurgiu. În această vară a antrenat-o pe Rapid Bucureşti în play-off-ul Ligii a II-a.

Fostul căpitan al lui Poli va fi prezentat în noua sa funcție vineri, 21 august, în cadrul unei conferințe de presă.

foto sspolitehnica.ro

Cele mai citite

Related Articles