[AUDIO] Fotbalista Laura Rus își lansează cartea ”Laura Rus -fotbal, iubire și pasiune” , înainte cu o zi de tradiționala Cupă care-i poartă numele

Dublu eveniment în viața golgheterei naționalei feminine de fotbal a României, bănățeanca Laura Rus. Performera își va lansa marți, 13 decembrie în orașul natal, Bocșa, cartea ”Laura Rus – fotbal, iubire și pasiune”, iar miercuri, la Reșița va avea loc o nouă ediție a tradiționalei Cupe ”Laura Rus”.

”Când am ajuns acasă la Bocșa și am putut să țin cartea în mână, parcă m-am întâlnit cu prima zi când am început să joc fotbal în cadru organizat. M-au încercat emoții mari. În primul rând, sunt foarte fericită că am revenit din nou acasă, că sunt alături de mama, au venit și surorile mele și prietenele și sunt pregătită să înceapă această ”aventură” cu lansarea cărții și după cu turneul Laura Rus. Aștept să vină cât mai multă lume să-mi fie alături, să petrecem momente frumoase atât la lansare cât și la turneu.  

Cupa ”Laura Rus” ediția 2022 reunește 8 echipe din România, Serbia și Ungaria, vom avea meciul demonstrativ și desigur renumita tombolă cu premii. Cel mai important este tricoul semnat de Gheorghe Hagi, dar sunt și alte premii valoroase și sper să reușim să adunăm cât mai mulți bani pentru Vlăduț, băiețelul care are nevoie de bani pentru cea de-a doua operație pe inimioară.”

Lansarea cărții autobiografice a fotbalistei Laura Rus va avea loc marți după-amiază, de la ora 17, la Casa Orășenească de Cultură din Bocșa, Cupa ”Laura Rus” la fotbal feminin va începe miercuri, la ora 9.00, în polivalenta reșițeană.

sursa foto: Laura Rus

De același autor

Related Articles