Fotbalistele tricolore vor avea sprijinul fanilor! România-Italia se dispută cu spectatori

Partida Naționalei feminine cu Italia, programată marți, 30 noiembrie, de la ora 18:30, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari se va disputa cu spectatori, conform ultimei decizii a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Vestea bună a apărut pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, care invită suporterii să vină în număr cât mai mare la meci. Jocul se va disputa cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, asigurându-se distanța de minim 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție. Accesul în stadion al spectatorilor se va face cu două ore înainte de ora de start a partidei, se adaugă în comunicatul FRF.

Pot participa doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Verificarea documentelor și scanarea certificatului digital COVID vor fi realizate la porțile stadionului. Persoanelor care nu respectă legislația în vigoare nu le va fi permis accesul la meci.

sursa foto: FRF

De același autor

Related Articles