[AUDIO] CSM Reşiţa, parcurs fără greşeală în campionat. Rosso-nerii au învins şi la Jiul

CSM Reşiţa îşi păstrează bilanţul perfect în campionat. La trei zile după eliminarea din Cupă, rosso-nerii reşiţeni s-au deplasat la Jiul Petroşani, pentru un meci care altădată se disputa la cel mai înalt nivel intern. Duelul celor două echipe de tradiţie din fotbalul românesc a fost câştigat de această dată de CSM Reşiţa cu 2-0. Mediop a deschis scorul în minutul 14, iar Vasluian, jucător împrumutat zilele trecute de rosso-neri de la Ripensia, a majorat diferenţa în  minutul 41. Un meci câştigat fără emoţii, a spus la final antrenorul CSM-ului, Dan Alexa.

“Un joc controlat de noi în mare parte. Faţă de jocurile trecute am fost mai pragmatici, pe lângă cele două goluri am mai avut trei situaţii. Îmi felicit jucătorii, pentru că am avut o săptămână grea, am jucat trei meciuri în şapte zile. Cred că astazi victoria nu a stat sub semnul întrebării nicio secundă”, a declarat principalul Reşiţei, Dan Alexa.

CSM Reşiţa: Micu, Fota, Rimovecz, Ion Cătălin, Ciubotaru, Cioinac, Velcotă, Jorza, Munteanu, Mediop, Vasluian. Rezerve: Zimmermann, Avram, Aboubacar, Mura, Cristodulo, Breșneni, Matiș, Sima, Staiculescu.

După trei etape, CSM Reşiţa şi  CSM Deva sunt singurele echipe care au maximum de puncte în seria a 7-a a Ligii a III-a. Runda cu numărul patru programează vinerea viitoare chiar derbiul CSM Deva-CSM Reşiţa.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles