Liga a IV-a de fotbal Caraș-Severin, meciuri în Campionat și Cupa României

472

În Liga a IV-a de fotbal Caraș-Severin, runda a 22-a a fost una cu multe goluri marcate. Cele mai multe s-au consemnat în întâlnirea dintre CSO Anina – Foresta Armeniș, încheiată cu scorul de 9-1.

Derby-ul etapei s-a consumat la Reșița între echipele Progresul Ezeriș și Viitorul Caransebeș, meci caracterizat chiar de președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea.

„Derby-ul rundei a fost unul spectaculos, un meci bun de Liga a IV-a. Scorul final a fost de 3-1 pentru echipa din Caransebeș, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Continuă lupta pentru câștigarea campionatului, între cele două pretendente : Voința Lupac și Viitorul Caransebeș, sper să practice un joc bun și cea mai bună echipă să câștige, astfel încât să ne reprezinte cu cinste la barajul pentru promovare”, a afirmat Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Rezultatele etapei a 22-a sunt:

Șoimii Oțelu Roșu 2015 – CS Oravița 1-3
Voința Lupac – Nera Bozovici 3-0
CSO Anina – Foresta Armeniș 9-1
AS 2017 Slatina Timiș – Rapid Buchin 1-3
Progresul Ezeriș – Viitorul Caransebeș 1-3
Croația Clocotici – CS Moldova Nouă 1-0
Metalul Bocșa a stat în această etapă.

În clasament conduce Voința Lupac, cu 54 de puncte, urmată de Viitorul Caransebeș, care are un punct mai puțin.

Etapa a 23-a are loc la finalul acestei săptămâni, dar miercuri, 15 mai și joi, 16 mai sunt programate semifinalele Cupei României la nivel de județ, după cum afirmă președintele AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea:

Miercuri, 15 mai, de la ora 17.30 va avea loc prima semifinală, în care în prim plan sunt marile rivale din campionat: Viitorul  Caransebeș și Voința Lupac. Joi,16 mai, de la aceeași oră, se va desfășura și semifinala a doua, între AS Croația Clocotici și AS Oravița.

Ambele meciuri se vor disputa pe terenul sintetic din Valea Domanului.

sursa foto: Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin