[FOTO-VIDEO] Viorel Lolea rămâne președintele Asociației Județene de Fotbal din Caraș – Severin

951

UPDATE Ora 15:00

Pentru încă patru ani acesta va coordona activitatea forului fotbalistic județean. Viorel Lolea a câștigat clar alegerile desfășurate vineri, 27 aprilie, după ce a primit 31 din cele 44 de voturi. Restul de 13 i-au revenit învinsului, Mihai Moatăr.

Participantul surpriză la aceste alegeri a fost chiar președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acesta a fost însoțit de vicepreședintele forului național, Octavian Goga.

Răzvan Burleanu a ținut să-i felicite pe cărășeni pentru tot ceea ce fac pentru fotbalul românesc și pe reprezentanții AJF-ului, instituție pentru care a avut numai cuvinte de laudă.

“Nu aș vrea să vorbesc foarte mult, doar să vă aduc niște sincere aprecieri pentru munca pe care o faceți, că reușiți să treceți peste aceste mici certuri și presiuni care am văzut că există înainte de alegeri. Vă puteti baza pe susținerea noastră, a Federației Române de Fotbal. Să fiți mândri că veniți dintr-un județ care a contribuit extrem de mult la ceea ce înseamnă performanța fotbalului românesc”, a declarat președintele FRF-ului, Răzvan Burleanu.„

Primele zeci de minute din ședință au fost rezervate discursurilor celor doi contracandidați, care s-au felicitat reciproc pentru realizări, dar au fost și momente tensionate legate de delegarea unor reprezentanți ai cluburilor din județ pentru a avea drept de vot.

După numărarea voturilor cei doi contracandidați și-au strâns mâna.

 Viorel Lolea a promis că va rămâne același președinte pentru care contează o singură culoare- fotbalul, iar Mihai Moatăr nu a dorit să facă vreo declarație, dar a menționat în timpul discursului că este singurul care a avut curajul să participe la aceste alegeri contra lui Viorel Lolea.

“Mulțumesc delegaților de la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal, care mi-au răsplătit efortul de peste 4 ani la conducerea AJF-ului. Promit să fiu același președinte integru, care se poate uita în ochii oricărui membru afiliat. Noi nu jucăm pe culori, avem una singură…fotbalul! S-a dovedit, astăzi, că fotbalul câștigă! Îl aștept pe domnul Moatăr, care a fost un competitor fair play, să vină din nou în echipa noastră. Timp de 4 ani, el a făcut parte din echipă și îl astăzi iar alături de noi. Sunt convins că ne așteaptă o perioadă foarte grea, situația financiară a cluburilor fiind una nu foarte fericită. Continuăm atragerea de fonduri structurale. Sperăm să continuăm relația foarte bună care am avut-o și până acum cu Federația Română de Fotbal și promit că Asociația de Fotbal Caraș – Severin va rămâne numărul 1 în vestul țării, și chiar mai mult de atât. Îi mulțumesc președintelui Răzvan Burleanu că a luat parte la această întâlnire. Mâine avem un joc foarte important cu ACS Șirineasa și trebuie să-l câștigăm”.

Tot astăzi trebuia să se desfășoare procesul de votare pentru vicepreședinți, dar acestora le expiră mandatul în luna august și cum Viorel Lolea este în continuare președinte, aceștia rămân pe funcție până în vară.

Secretarul general al Asociației Județene de Fotbal rămâne, la dorința președindelui forului, Daniel Surdu.

Cristina Corocan

——

UPDATE Ora 14:45

În urma cu câteva momente la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin s-a încheiat scrutinul pentru desemnarea preşedintelui. În urma voturilor exprimate de cei 44 de delegaţi cu drept de vot, Viorel Lolea rămâne la conducerea forului judeţean. Acesta l-a învins pe Mihai Moatăr cu 31 la 13.

UPDATE Ora 13:14

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu este prezent la Adunarea Asociației Județene de Fotbal Caraș Severin.


În urmă cu 10 zile a fost termenul de depunere a dosarelor de candidatură pentru funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin.

Astfel pentru președinte al forului județean se vor afla în luptă Viorel Lolea și Mihai Moatăr. Viorel Lolea este actualul președinte al AJF Caraș-Severin, iar Mihai Moatăr reprezentant al echipelor de Liga a V-a în Comitetul Executiv.

Pentru vicepreședinte resortul competiții au depus dosare: Cristian Șodâncă, Iliuță Boru și Adrian Baghiu, iar pentru resortul tehnic: Lucian Dobre, Mircea Medar și Florin Bistrian.

Alegerile de la AJF Caraș-Severin vor avea loc pe data de 27 aprilie, de la ora 13.00, la Hotelul Rogge. 44 membri afiliați au drept de vot, ne-a transmis din partea forului județean de fotbal cărășean, Florin Știube.

Cristina Corocan