Pesimism al tricolorilor înaintea meciului cu Polonia. Ce declară timișoreanul Torje

68

Torje este pesimist înaintea partidei de la Varşovia. Polonezii sunt foarte greu de învins pe teren propriu, i-a avertizat Torje pe tricolori.

Timișoreanul Gabriel Torje avertizează înaintea partidei Polonia – România: tricolorii vor avea viaţă grea în partida de sâmbătă, deşi echipa gazdă pare desprinsă în fruntea grupei E. Fostul dinamovist nu a mai jucat pentru naţională din septembrie 2016, de la egalul cu Muntenegru, 1-1.

E un meci capital: dacă nu câştigăm în Polonia, şansele sunt compromise. Şi aşa, şansele sunt destul de mici, însă trebuie să sperăm până în ultima clipă. Cred că Polonia va juca la 100%, mai ales că vin 30.000 – 40.000 de suporteri care îi vor susţine pe jucători. Nu doresc să dezamăgească, asta e clar“, a explicat Torje pentru Digi Sport.

Polonia, Muntenegru şi Danemarca sunt principalele contracandidate ale tricolorilor. Locul întâi se califică direct la Mondial, iar cel secund poate duce la baraj.

Avem meciuri foarte grele în deplasare, toate adversarele noastre directe joacă acasă împotriva noastră şi este un atu pentru ei“, a mai spus mijlocaşul de bandă dreaptă.

Tricolorii se pregătesc în aceste zile în formulă completă la Mogoșoaia, unde a ajuns și Bogdan Stancu. Internaționalul de la Bursaspor s-a alăturat lotului după ce sâmbătă a jucat în ultima etapă din Turcia.

Polonia – România, din preliminariile CM 2018, se joacă sâmbătă, 10 iunie, ora 21:45.

sursa foto: prosport.ro