Suporterii CSM Şcolar Reşiţa, agresaţi în trafic de alţi fani din vestul ţării

Momente tensionate, departe de fair play şi de misiunea fanilor pe arenele sportive şi în afara lor, au avut loc la finalul acestei săptămâni, în apropierea localităţii Oţelu Roşu. Câţiva suporteri ai echipei de Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa au fost şicanaţi şi opriţi în trafic de suporteri din judeţele Arad şi Hunedoara. Liderul galeriei, Guardia Rosso-Nera, Marcel Guşcă a transmis ce s-a întâmplat în ziua când se întorceau de la Alba Iulia, acolo unde au fost să-şi susţină favoriţii. Era a doua deplasare la Galtiu pentru că meciul a fost întrerupt cu o zi înainte din cauza unei furtuni puternice.

    ”O veste neplăcută pentru suporterii reșiteni: vineri mai multi suporteri am efectuat deplasarea la Alba Iulia. Meciul a fost întrerupt din cauza unei furtuni și ne-am întors acasă. Sâmbătă dimineața, cinci suporteri ne-am hotărât să mai facem un drum până la Alba Iulia pentru a ne încuraja echipa cu toate că nu eram siguri că meciul se va şi disputa. La întoarcerea spre Reşiţa, la intrarea în Oţelu Rosu, am fost blocaţi în trafic de 4 – 5 mașini cu numere de Hunedoara, Arad şi două cu numere de Anglia. În ele se aflau suporteri ai echipelor Corvinul si UTA. În urma atacului au reuşit capturarea steagului nostru de gard, GRN 1996”, a afirmat Marcel Guşcă, liderul Guardia Rosso-Nera.

CSM Reşiţa, tot mai aproape de promovare

Reamintim, meciul dintre Unirea Alba Iulia şi CSM Şcolar Reşiţa a fost întrerupt vineri din cauza unei furtuni, care a făcut ca terenul de la Galtiu să fie inundate. Jocul a fost reluat sâmbătă din minutul 22 şi s-a încheiat cu victoria echipei din Reşiţa, cu 2-0. Reşiţenii au şanse tot mai mari de a promova.

În seria a IV-a, Liga a III-a lideră este Ripensia Timișoara cu 46 de puncte, urmată de CSM Reșița cu 45p, Național Sebiș cu 44p,urmate de Industria Galda și Cetate Deva, ambele cu câte 43 şi CSM Lugoj cu 42 de puncte.

Sursa foto: Guardia Rosso-Nera

Cristina Corocan