Liceul HERCULES din Băile Herculane va fi modernizat pentru eficientizarea actului educațional!

Proiectul privind modernizarea clădirii Liceului HERCULES din orașul Băile Herculane se află în etapa de evaluare, după care va fi organizată licitația pentru desemnarea constructorului și atribuirea lucrărilor care vor fi executate.

Echipa care este implicată în implementarea proiectului privind reabilitarea Liceului HERCULES depune ultimele clarificări solicitate de Agenția de Dezvoltare Vest! Acest proiect se află în perioada de evaluare tehnico-financiară și sperăm ca și acest proiect depus de Primăria orașului Băile Herculane să fie avizat pozitiv și să începem cât mai repede lucrările la liceu!

Lucrările constă în extinderea clădirii cu un corp nou, va cuprinde patru laboratoare, două grupuri sanitare, o construcție nouă tip internat, această construcție se va realiza în vederea primirii și cazării elevilor din localitățile învecinate și va avea în jur de 22 de camere. Prin proiectul tehnic se prevede și anveloparea clădirii liceului, se vor mai executa dotări și investiții pe parte de mobilier, instalații de iluminat, instalații electrice, instalații termice! Sperăm să trecem de toate etapele și după ce va fi scoasă la licitație această lucrare să avem și constructorul care se va ocupa de lucrări! Eu sper că în perioada următoare vom avea acest obiectiv scos la licitație!, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles