Băile Herculane: Căsuțele turistice ale Ocolului Silvic, la mare căutare

7 izvoare se încadrează în lista zonelor cele mai căutate din stațiunea Băile Herculane care vă pun la dispoziție peisaje din natură, zone pentru băi termale sau la ștrand, camping și locuri de cazare. Este cea mai avantajoază zonă pentru cei care nu vor să cheltuie foarte mulți bani într-un sejur la stațiune.

Ocolul Silvic Băile Herculane deține în zona 7 Izvoare, pe Valea Cernei, un complex de căsuțe turistice, deschis tuturor celor care doresc să se cazeze în zonă. Situate în imediata apropiere a cădițelor cu apă termală, pot fi închiriate pe tot parcursul anului, spune șeful Ocolului Silvic Băile Băile Herculane – ing. Iosif Blidariu.

Ocolul Silvic Băilerculane deține 10 căsuțe cu una și două camere, adică 20 de camere a câte trei locuri de cazare cu baie proprie. Se pot închiria la un tarif de 150 de lei per zi.

La fel ca și zona de campare, se află în apropierea cădițelor, în aceeași zonă, vis-a-vis unele de celelalte.

Căsuțele sunt închiriate la capacitate maximă pe perioada 1 iunie 6 iunie și sperăm că o să fie la fel pe tot sezonul estival.

Bineînțeles că sunt deschise turismului pe tot parcursul anului, la fel la prețul de 150 lei per noapte.

În prezent, in zona stațiunii Băile Herculane sunt cunoscute 16 izvoare cu apă termominerală, înșirate de-a lungul Cernei pe o lungime de aproape 4 km. O caracteristică a apelor minerale este că ele conțin hidrogen sulfurat în mare concentratie (pâna la 60 mg/l).

De același autor

Related Articles