20 C
Reșița
luni, 22 aprilie 2019
 • Meteo
 • Muzică pentru viață
 • Program
More

  Despre noi

  Nu există meserie mai frumoasă decât jurnalismul!”

  Gabriel Garcia Marquez

  Presa audio îşi merită, cu siguranţă, poziţia. Într-o eră a tehnologiei în care informaţia se extinde, pe când timpul se comprimă, viteza este cheia succesului. O cheie pe care Radio România Reşiţa o foloseşte zi de zi pentru a transmite rapid cele mai noi întâmplări de lângă noi … indiferent unde ne-am afla. O voce şi un microfon pot schimba stări, sentimente, chiar relaţii, pentru că uneori adevărul doare mai tare decât orice lovitură. Ne asumăm acest risc pentru ca ascultătorii noştri să aibă acces la realitate.

  Am dovedit că informațiile de calitate atrag mii de prieteni, iar campaniile umanitare pot sparge bariere. Susţinem implicarea comunității în rezolvarea problemelor şi nu ezităm să fim în mijlocul ascultătorilor noştri, ori de câte ori este nevoie. Întotdeauna, dincolo de o simplă voce, se ascund zeci de oameni şi sute de ore de muncă, însă totul devine infim atunci când vine vorba de aprecierea ascultătorului. O apreciere care contează mai mult decât o mie de cuvinte, fie ele scrise sau vorbite. Şi pentru că latinii spuneau „Verba volant, scripta manent”, pe site-ul nostru veţi găsi întotdeauna informațiile de care aveţi nevoie. Așadar, păstraţi frecvenţa, şi continuaţi să ne ascultaţi cum vă ascultăm. Plăcerea e de partea noastră … întotdeauna!

  Laura Sgaverdea

  Manager

  Cei care mă cunosc spun despre mine că sunt o persoană încăpăţânată, plină de viaţă, cu multă energie. Eu pot completa că sunt şi foarte ambiţioasă. Fiind o persoană deosebit de activă este inevitabil să nu iubesc oamenii, sportul şi natura. Radioul este pasiune ...

  Ana Cenan

  Contabil șef

  Sunt zodia Scorpion și de peste un deceniu coordonez compartimentul Economico-Administrativ al Studioului Radio Reșița

  Florin Humiță

  Inginer șef

  Îmi place sunetul naturii, al liniștii, al muzicii, dar și călătoriile. Din acest motiv vă transmit ce a spus Balzac "Sunetul este lumină sub o altă formă: amândouă constau în vibrații care ajung la om şi pe care el le transformă în gânduri, prin centrii săi nervoşi", așa că "Ascultă cum te-ascult" și vei înțelege "Mai mult decât se aude!" 105,6 FM.

  editorial

  Mirabela Afronie

  Editor programe

  Sunt o fire energică, veselă şi cel mai mult urăsc să stau fără să fac nimic... Cât despre RADIO REŞIŢA este tot ce mi-am dorit vreodată. Fiecare zi este altfel, nu ai timp să te plictiseşti!

  Sebastian Dragomir

  Realizator

  Mi s-a spus să mă caracterizez în câteva cuvinte. E greu, dar nu imposibil. Exact ca la radio. Sunt corect, calm, arogant câteodată, calculat și modest. Mai adăugați și voi!

  Cristina Corocan

  Redactor

  De la 19 ani am intrat în contact cu acest ”virus” – Radio Reșița. Mă bucur că nu am reușit să mă vindec, chiar dacă anii au trecut, cam tot atâția. Rămânem împreună pe 105,6 FM!

  Gerhard Chwoika

  Redactor

  "Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci", iar eu... asta fac.

  Anca Bica-Bălălău

  Redactor

  Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.

  Alin Datcu

  Reporter

  După 23 de ani (mai ceva ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri. Vă aştept în fiecare zi la fix cu ştiri proaspete, chiar dacă nu neapărat şi întotdeauna bune.

  Valentina Adam

  Reporter

  Sunt Valentina Adam şi vă prezint ştirile de lângă noi! Cred în oamenii de lângă mine, sunt veselă şi pasiunea mea de-o viaţă este radioul.

  Ada Botezan

  Reporter

  Sunt Ada Botezan. Cu dumneavoastră, pe 105,6 FM, oricând, cu plăcere!

  Daiana Larisa Cenda Roşca

  Reporter

  Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.

  Ovidiu Babolea

  Realizator

  Casandra Burean

  Reporter

  Răzvan Todor

  Reporter

  Marius Căruntu

  Reporter

  Mihaela Holub

  Colaborator

  Ioan Moldovan

  Colaborator

  Paul Sever Smadu

  Colaborator

  tehnic

  Gabriel Pintilie

  Administrator rețea de calculatoare

  Ovidiu Pintilie

  Operator echipamente radio

  Lucrez la Radio Reşiţa din 2003 la departamentul tehnic pe postul de operator echipamente radio.

  Tiberius Adam Zian

  Operator echipamente radio

  Sunt Tiberius Adam și îi ajut pe ascultători să fie mai aproape de noi prin intermediul camerei video. Am studiat filologie, însă acum 22 de ani am întâlnit pentru prima dată un calculator și de atunci n-am putut să mă despart de el. Câțiva ani mai târziu am avut primul contact cu radioul și televiziunea iar sufletul meu a rămas conectat la ele pentru totdeauna.

  Florin Mamut

  Operator echipamente radio

  Adrian Lupșa

  Operator echipamente radio

  Claudiu Gheorghe

  Operator echipamente radio

  Îmi place sportul şi muzica, iar cea mai mare calitate este spiritul de echipă... Ascultaţi 105,6 Radio Reşiţa. Mai mult decât se aude!

  Ianoș Alexandru Dorian

  Operator echipamente radio

  administrativ

  Adriana Schinteie

  Refernt economic

  Valentin Ciurel

  Administrator

  Lucian Schinteie

  Șofer

  Cosmin Corocan

  Șofer

  Îmi place sportul şi muzica, iar cea mai mare calitate este spiritul de echipă... Ascultaţi 105,6 Radio Reşiţa. Mai mult decât se aude!

  WhatsApp us