[AUDIO] Cristi Bobar: în momentul de față cel mai potrivit pentru a fi antrenorul echipei noastre este Dorinel Munteanu

2417

Leontin Doană nu mai este antrenorul echipei de fotbal din Liga a II-a, CSM Reșița!

UPDATE:

Dorinel Munteanu va conduce de luni, 11 noiembrie antrenamentele fotbaliștilor de la CSM Reșița, afirmă președintele clubului Cristi Bobar.

Leontin Doană nu mai este antrenorul echipei de fotbal din Liga a II-a, CSM Reșița! Schimbarea a fost anunțată astăzi, de către oficialii Clubului din Valea Domanului. Am considerat că în momentul de față cel mai potrivit pentru a fi antrenorul echipei noastre este Dorinel Munteanu, a afirmat în exclusivitate pentru Radio Reșița, președintele Clubului din Valea Domanului, Cristi Bobar:

”Am avut o discuție cu Dorinel Munteanu și cu dl. primar și am considerat că în momentul de față este cel mai potrivit om pentru a fi antrenorul principal al echipei noastre. A fost o discuție scurtă și la obiect. ”Munti” și-a dorit mult să antreneze acasă, pentru că a avut și alte oferte din Liga a II-a, dar le-a refuzat. De mâine o să conducă antrenamentele băieților noștri. Am avut o discuție și cu Leontin Doană, cel care a înțeles perfect situația clubului. Nu am reziliat contractul cu el , deoarece o să rămână în cadrul clubului. Am făcut lucruri frumoase împreună, dar situația din clasament ne-a cam îngrijorat pe toți. Am ajuns la acest punct când trebuia să facem ceva. Îi mulțumesc lui Leo pentru tot ce a făcut la echipa de seniori și îi doresc mult succes lui ”Munti” și sper să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Cristi Bobar.

Dorinel Munteanu, fost jucător din generația de aur, a mai antrenat în trecut echipe, precum: CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Otelul Galați, Dinamo București, Kuban Krasnodar. CSM Reșița a terminat ieri la egalitate, acasă, cu Petrolul Ploiești și ocupă locul 16 în clasament cu 16 puncte.


Schimbarea a fost anunțată duminică, 10 noiembrie, de către oficialii Clubului din Valea Domanului și a venit, mai mult ca sigur, în urma seriei de înfrângeri consecutive și rezultate negative înregistrare în ultima perioadă de echipa reșițeană.

Începând de duminică, 10 noiembrie noul tehnician al echipei este Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu, fost jucător din generația de aur, a mai antrenat în trecut echipe, precum: CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua București, Otelul Galați, Dinamo București, Kuban Krasnodar.


”Îi dorim mult succes lui Dorinel! Mulțumim Leo Doană pentru tot ce ai făcut la echipă și mult succes mai departe”,
scriu pe rețeaua de socializare, reprezentanții Clubului din Valea Domanului.

CSM Reșița a terminat sâmbătă, 9 noiembrie la egalitate, acasă, cu Petrolul Ploiești și ocupă locul 16 în clasament cu 16 puncte.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.