Poliţiştii oraşului Băile Herculane au ieşit în această dimineaţă pe străzile staţiunii în căutarea doamnelor şi domnişoarelor aflate la volanul maşinilor, dar şi la instituţiile din oraş pentru a le oferi câte o floare, drept simbol al Zilei inernaţionale a Femeii! 

Conducătoarele autoturismelor oprite în zona Blocurilor şi Parcului Vicol s-au arătat surprinse de gestul oamenilor în uniformă, chiar dacă unele s-au întâlnit cu poliţiştii şi în anii precedenţi în ziua de 8 Martie, altele încercând să obţină dreptul pentru a conduce!

Este un gest foarte frumos! Am primit flori de la poliţişti şi în anii precedenţi, dar am rămas surprinsă şi pentru gestul din acest an!

Este un gest frumos, e pentru prima oară când primesc flori de la poliţişti în trafic!

Nu mă aşteptam la acest gest al poliţiştilor, dar merită aşteptările! Încep şoferia cu o floare din partea poliţiştilor! 

Nu mă aşteptam la această surpriză chiar la prima oră! E un gest foarte frumos, aşa se începe o zi frumoasă, nu?

Acţiunea a fost coordonată de comisarul-şef Gheorghe Băcanu – împuternicit şef al Poliţiei oraşului Băile Herculane : „8 Martie – Ziua internaţională a Femeii nu putea fi lipsită de surprize plăcute din partea poliţiştilor de la Poliţia Băile Herculane! Ca în fiecare an, aceştia s-au grupat şi au demarat una dintre cele mai plăcute razii şi acţiuni pe raza staţiunii Băile Herculane : au împărţit câte o floare doamnelor şi domnişoarelor participante la traficul rutier! Cu această ocazie, doresc să urez din suflet un sincer şi călduros LA MUŢI ANI! tuturor doamnelor, domnişoarelor şi mamelor!”

Paul-Sever SMADU