De 8 martie, la Reşiţa, florile s-au vândut mai ceva ca pâinea caldă!

Agitaţie mare în municipiul Reşiţa încă de la primele ore ale dimineţii. Zeci de oameni s-au înghesuit să cumpere cele mai frumoase buchete de flori, de 8 martie pentru femeile din viaţa lor.

S-au vândut mii de flori de 8 martie, în Reşiţa. E una dintre cele mai profitabile zile din an, recunosc comercianţii, care au lucrat chiar şi noaptea ca să facă faţă avalanşei de comenzi. Cele mai căutate au fost buchetele simple, dar au fost clienţi care şi-au dorit aranjamentele sofisticate. Anul acesta au fost foarte căutate cutiile cu flori din mătase şi hârtie care nu se degradează şi pot rămâne pe viaţă o amintire frumoasă. În privinţa preţurilor, la Reşiţa s-a putut negocia uşor pentru ca toată lumea să fie mulţumită.

Comercianţii sunt încrezători că, după lăsarea serii, când vor calcula profitul, vor fi la fel de bucuroşi ca şi doamnele şi domnişoarele care au primit flori în dar de 8 Martie.

Dacă nu aţi ajuns încă sa îi cumpăraţi un cadou persoanei iubite sau mamei de 8 Martie, cu siguranţă nu veţi da greş cu un buchet de flori!

Daiana Roşca

 

De același autor

Related Articles