CSM Şcolar Reşiţa a învins Pandurii Tg. Jiu în Cupa României

253

UPDATE

CSM Şcolar Reşiţa s-a calificat astăzi în faza următoare a Cupei României la fotbal. Rosso-nerii au învins Pandurii Tg. Jiu cu 7-5 în urma loviturilor de la 11 metri. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal 1-1 după ce şcolarii au deschis scorul în minutul 6 prin Velcotă, iar un minut mai târziu Pandurii au egalat prin Dodoi. În prelungiri s-au mai dat încă două goluri, câte unul de fiecare parte. Himcinschi a adus CSM-ul în avantaj, în minutul 92 pentru ca Dănărică să egaleze din nou în minutul 98. În Valea Domanului pot ajunge echipe precum FCSB sau Dinamo. Reșița a început duelul de la 11 metri, cu Liuba, care a transformat impecabil. Golurile la 11 metri au fost marcate de Breșneni, Beloescu, Vaștag și Poiană.

“A fost un joc extraordinar de frumos, un joc disputat, în care consider că am dominat. Am avut o posesie mult mai bună decât echipa vizitatoare. Să ţinem cont că a fost o echipă de Liga  a II-a. A fost un joc pe care noi ne doream foarte mult să-l câștigăm. A venit victoria pe fondul unor jocuri bune în campionat. Felicit echipa vizitatoare, dar și pe băieții noștri. Au jucat cu sufletul. Cel mai mult după jocul de astăzi ar trebui să ne bucure atitudinea jucătorilor noștri”, a declarat Lucian Dobre, antrenor secund al formației CSM Școlar Reșița.

După victoria din Cupă, CSM Școlar Reșița se întoarce la meciurile din campionat. Rossonerii joacă sâmbătă, tot în Valea Domanului, cu Național Sebiș.

……………………………………………………………………………………………………………….

După un egal în campionat în deplasarea de la Hermannstadt Sibiu pentru CSM Școlar Reșița urmează astăzi meciul din Cupa României, turul 4. Rosso-nerii joacă pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, un meci deloc facil pentru formația din Valea Domanului.

Principalul Sandu Roco și secundul Lucian Dobre vorbit despre întâlnirea de astăzi:

”Un joc foarte important, cel din Cupă. Vrem să ne calificăm și să aducem echipă de Liga I, aici în Valea Domanului. Să umplem stadionul. Dacă merităm ne vom califica. Avem idei, dar echipa vine dintr-un eșalon superior. Va fi greu, dar poate faptul că jucăm acasă, îi va motiva mai mult pe jucători”, a spus Sandu Roco.

”Tot ofensiv vom juca. Nu vom sta pe două linii, să ne apărăm. Jocul va fi ofensiv”, concluzionat Lucian Dobre.

Și jucătorul Alin Liuba a vorbit despre presiunea dinaintea jocului cu Pandurii și după cel de la Sibiu, o stare benefică pentru acesta:

”Mie îmi place presiune, te obligă să dai totul, să ai atitudine. Chiar am fost foarte supărați după rezultatul de la Sibiu, pentru că am jucat foarte bine și meritam să câștigăm. Referitor la meciul din Cupă, cred că valorile se uniformizează, chiar dacă vin dintr-un eșalon superior. Eu cred că avem șanse bune să ne calificăm. Trebuie să avem atitudine şi avem şansele noastre,” a afirmat Alin Liuba.

Publicul spectator reșițean este așteptat astăzi de la ora 14:30 pe stadionul Mircea Chivu din Valea Domanului să asiste la meciul pe care CSM Școlar Reșița îl va disputa în Cupa României cu Pandurii Târgu Jiu.

Programul complet al meciurilor din turul 4:

3 octombrie, ora 14:30

CSM Şcolar Reşita – Pandurii Târgu Jiu
Aerostar Bacău – Foresta Suceava
CSM Focşani – Ştiinţa Miroslava
Agricola Borcea – Petrolul Ploieşti
Unirea Slobozia – Dunărea Călăraşi
AFCM Alexandria – Academica Clinceni
ACSO Filiaşi – FC Argeş
Universitatea Cluj – Olimpia Satu Mare
Sănătatea Cluj – Luceafărul Oradea

4 octombrie, ora 14:30
Sporting Lieşti – Dacia Unirea Brăila
Metaloglobus Bucureşti – Sportul Snagov
CS Baloteşti – CS Afumaţi
AFC Hărman – Chindia Târgovişte
ACS Şirineasa – CS Mioveni
Voinţa Biled – ASU Politehnica Timişoara
Şoimii Lipova/Naţional Sebiş – UTA Arad
Performanţa Ighiu – ASA Târgu Mureş
Industria Galda – AFC Hermannstadt.

Cristina Corocan