CSM Reșița, calificată în turul următor al Cupei României, ediția 2023-2024

Miercuri, 9 august s-au desfășurat meciurile din turul II al Cupei României la fotbal, cu opt jocuri în partea de vest a țării.

CSM Reșița s-a impus la Voința Lupac cu 3-1. Pentru oaspeți au punctat Godwin (min. 9), Domil (min.76) și Sabău (min.78. Pentru gazde unicul gol a fost reușit de Avramovici (min. 44) din penalty, după un fault asupra lui Jinga.

O victorie pe deplin meritată, cu un joc consistent. Am avut în prima repriză, pe lângă golul marcat, încă vreo două-trei ocazii în care puteam să înscriem sau să închidem jocul. Vreau ca să felicit pe această cale și echipa din Lupac pentru pentru modul cum a jucat, în primul rând pentru sportivitatea de care de care a dat dovadă, pentru că la asemenea joc știți bine că sunt tot felul de rivalități. Felicit jucătorii de la Lupac pentru modul în care au înțeles fenomenul sportiv, pentru că doar așa se poate progresa prin condiții de genul ăsta.

Ne așteaptă o deplasare lungă și grea, având în vedere faptul că întâlnim o echipă cu jucători interesanți, cu jucători care au jucat în Liga a II-a. Au avut și ei o campanie de transferuri bună, dar cred că suntem capabili ca să scoatem puncte din această deplasare. Sigur că este o deplasare lungă, dar suntem pregătiți ca să mergem să aducem punct sau puncte de la de la Piatra Neamț”,a spus antrenorul de la CSM Reșița, Călin Cheregi.

Este o evoluție acceptabilă, ținând cont că ne aflăm în faza încă de pregătire, am prins acest joc oficial împotriva unei echipe de nivel superior și era normal să avem un meci greu, cu intensitate, efort mare. Cred că totuși jucătorii și-au atins obiectivele. În mare parte era clar că Reșița are un un plus pe faza ofensivă datorită pregătirii și a calității unora dintre jucători. Aș putea spune că sunt mulțumit, dar poate mai puteam evita anumite greșeli personale sau collective. Este un rezultat echitabil, o victorie meritată a CSM-ului”, a afirmat antrenorul Voinței Lupac, Adrian Enășescu.

Pentru CSM Reșița urmează jocul din campionat. În etapa a II-a se deplasează la Ceahlăul Piatra Neamț, cu care va juca duminică, 13 august de la ora 12.00.  Voința Lupac cotinuă seria partidelor amicale.

Cele mai citite

Related Articles