CSM Reşiţa capotează şi în Cupa României. Phoenix Buziaş a dat lovitura în prelungiri

Seria neagră a rossonerilor reşiţeni a continuat, din păcate, cu un eşec în Cupa României. Pe stadionul Tineretului din Lugoj, CSM Reşiţa a înfruntat echipa de Liga a III-a Phoenix Buziaş, într-un joc de uzură, cu puţine ocazii la cele două porţi. Formaţia reşiţeană n-a fost la înălţime nici de această dată: lipsită de idei, ofensiva rossoneră a creat arareori pericol la poarta timişeană, iar apărarea CSM-ului a dat emoţii inimoşilor suporteri veniţi de la Reşiţa pentru a-şi susţine favoriţii.

Phoenix a dat lovitura în minutul 90+4, prin juniorul Cristi Grancea, iar ultimele atacuri disperate ale Reşiţei n-au mai schimbat tabela. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea timişenilor. Cu acest succes surprinzător, echipa condusă de Cosmin Petruescu se califică în play-off-ul Cupei României, fază în care vor intra şi opt echipe din Superligă.

Învinsă de o grupare de Liga a III-a care nici n-a început campionatul, CSM Reşiţa pare deocamdată o victimă sigură în eşalonul doi. Rămâne ca trupa lui Călin Cheregi să contrazică această impresie, cu un joc bun şi un rezultat pe măsură în etapa de campionat programată sâmbătă, 19 august. Rossonerii vor primi în Valea Domanului replica formaţiei CSC Dumbrăviţa – cea care a stopat drumul Reşiţei spre Liga a II-a în urmă cu un sezon. Vestea proastă pentru reşiţeni e aceea că Dumbrăviţa e în creştere de formă, lucru demonstrat în meciul de Cupă de la Ghiroda: echipa lui Cosmin Stan s-a impus clar, cu 4-0, prin golurile marcate de Paulevici, Martinov, Zaluschi şi Toroc.


Alte rezultate consemnate în Cupa României:


SC Popești Leordeni – Metaloglobus Bucureşti 0-3
SCM Zalău – Minaur Baia Mare 5-1
Sănătatea Cluj – FC Bihor Oradea 0-2
Progresul Pecica – Şoimii Lipova 2-1
Unirea Ungheni – Unirea Dej 2-3
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CSC Dumbrăviţa 0-4
Viitorul Şimian – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-0

CS Universitar Alba Iulia – CSM Deva 3-4 (după prelungiri şi penaltiuri)
Jiul Petroşani – Corvinul Hunedoara 1-4
ACS Muscelul Câmpulung Elite – CSC Şelimbăr 1-4
CSM Alexandria – CSM Slatina 1-0
CS Blejoi – Chindia Târgovişte 0-5
CS Tunari – Progresul Spartac 4-0
CS Afumaţi – Concordia Chiajna 0-1
Dunărea Călăraşi – Steaua 0-1
Viitorul Ianca – Metalul Buzău 1-0
CSO Plopeni – Gloria Buzău 0-2
FC Bacău – Rapid Brodoc 2-0
AFC Odorheiu Secuiesc – FK Miercurea Ciuc 0-1
Bucovina Rădăuţi – Ceahlăul Piatra Neamţ 0-2

Cele mai citite

Related Articles