Fotbal: Cupa României Caraş-Severin şi-a desemnat semifinalistele!

În Caraş-Severin, sezonul fotbalistic de primăvară a început cu o fază din Cupa României. S-au disputat sferturile de finală ale competiţiei judeţene, în care au fost angrenate şase reprezentante ale ligii a IV-a şi două echipe din eşalonul 5. Rezultatele sunt trecute în revistă de ofiţerul de presă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Florin Ştiube.

“Ar fi de remarcat performanța reușită de ACS Slatina Timiș pe terenul celor de la CS Oravița. Fotbaliştii din Slatina au învins cu 3-2, după prelungiri. O partidă extrem de echilibrată și de disputată, în care Oravița, trebuie să recunoaștem, a avut ocazii mari de gol, pe care le-a ratat cu seninătate. O altă partidă frumoasă a fost la Armeniș, acolo unde munca lui Ion Bica se vede. Viitorul Armeniș a dispus cu un sec 3-0 de CSO Anina – echipă care a mizat însă foarte mult pe juniori. Un meci interesant a fost la Rafnic, acolo unde ambițioasa echipă croată de liga a V-a  a întâlnit pe teren propriu deținătoarea trofeului, ACS Magica Balta Caransebeş. “Băltăreții” s-au impus cu 5-0 și au arătat încă o dată că sunt într-o formă foarte bună. În cea de-a patra partidă a sferturilor de finală, ambițioasa echipă de liga a V-a CS Mehadia s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în fața celor de la Minerul Dognecea. Formaţia din Dognecea a avut şi o eliminare – portarul titular, pentru cumul de două cartonaşe galbene.”

În semifinalele Cupei s-au calificat aşadar CS Mehadia, ACS 2017 Slatina Timiş, Viitorul Armeniş 2023 şi ACS Magica Balta Caransebeş. Penultimul act al competiţiei judeţene va avea loc pe 15 mai.

Cele mai citite

Related Articles