Imagini unice lângă un teren de fotbal: nămeţi de 6 metri!

266

Partida dintre Tromsdalen și Asane din liga secundă norvegiană a oferit imagini unice pentru că s-a disputat pe un teren de fotbal înconjurat de nămeți uriași de zăpadă, înalți de aproximativ șase metri.

O ninsoare extremă a acoperit stadionul Tromsdalen din Norvegia, acolo unde echipa locală își dispută partidele de pe teren propriu. Cu doar patru zile înainte de meci, jurnaliștii din localitate anunțau că gazonul este acoperit de un strat gros de zăpadă, astfel că organizatorii au trecut imediat la deszăpezit, a scris digisport.ro

Aceștia au săpat un ”zid” de zăpadă în jurul terenului pentru a putea permite jucătorilor să evolueze în cele mai bune condiții. În ciuda vremii extreme, gazonul a arătat perfect la ora de start a partidei, iar la meciul de pe stadionul Tromsdalen au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Unii dintre ei s-au urcat pe nămeți, pentru a vedea mai bine meciul. Partida dintre Tromsdalen și Asane s-a încheiat cu scorul de 2-0. Echipa gazdelor este nou-promovată în liga secundă din Norvegia. Sezonul trecut a înregistrat o singură înfrângere în cadrul Ligii a III-a.