[FOTO] “Pe frecvențe”, Pavel Ionel și Traian Chișu, ascultători fideli ai radioului reșițean!

188

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii, din țară și din afara granițelor, în Anul Centenarului Marii Uniri, aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

Prin limba pe care o vorbim, unim românii de pretutindeni! În Anul Centenarului, echipa Radio România Reşiţa s-a gândit să contureze o Românie şi mai mare, dând mâna cu confraţii noştri din Banatul Istoric cărora le oferă un dar. Obiceiul de a dărui vine din suflet, iar sufletul românesc este cel mai bine de găsit în pagini de carte, în rafturile unei biblioteci. Aceasta se va înfiinţa la Mmaramorak, mulţumită ascultătorilor Radio România Reşiţa, în preajma împlinirii a 90 de ani de existenţă a Radio România!

Acestui demers de suflet au răspuns foarte mulți ascultători din județ și din afara județului și le mulțumim tuturor și fiecăruia în parte.

O surpriză frumoasă a fost și donația de carte de comunitatea din Gurahonț, prin Pavel Ionel și Traian Chișu, ascultători fideli ai radioului reșițean.

Astăzi, 13 octombrie cei doi ascultători sunt invitații emisiunii “Pe frecvențe” de la ora 15:15, când vom afla poveștile lor de viață, cum s-au atașat emoțional de Radio România Reșița, dar și mesajul comunității pe care o reprezintă pentru toți românii în An Centenar.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Nota redacției:

Biblioteca de la Maramorak va fi inaugurată sâmbătă, 27 octombrie. Sediul acesteia se află lângă Biserica Ortodoxă. Momentul inaugurării va coincide cu o importantă Sărbătoare a Limbii Dialectale Bănăţene. Prin limba pe care o vorbim, unim românii de pretutindeni! Iar înainte de a o vorbi, trebuie să o învăţăm, cu cartea în mână.