Clubul femeilor de afaceri, Lions Onix din Reşiţa continuă să facă fapte bune pentru semenii lor. După ce au făcut cadou nevăzătorilor laptopuri dotate cu un soft special care transformă scrisul în vorbe, au pus pus bazele unui centru multimedia de ultimă generaţie pentru persoanele care au probleme de vedere, astăzi cele 13 femei de afaceri, au renovat secţia de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.

Femeile cu suflet mare din cadrul Clubului Lions Onix din Reşiţa sunt din ce în ce mai implicate în problemele cetăţenilor din municipiu. După ce au făcut zeci de acte de caritate acestea au dotat secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean cu mobilier şi aparatură de ultimă generaţie. Medicul Felica Quint:

“Clubul Lions Onix Reşiţa a realizat un proiect propus mai demult şi anume dotarea secţiei cu mobilier făcut la comandă, 60 de noptiere şi 14 dulapuri mari, asortate cu camerele în care au fost montate. În plus am achiziţionat şi două injectomate pentru administrarea intravenoasă a tratamentului cu antibiotic. Şi nu ne oprim aici, continuăm să ajutăm cu ceea ce putem”, a precizat omul cu suflet mare, Felicia Quint.

Şi Guvernatorul Districtului 124 România, Daniela Holzheimer a participat la această acţiune.

Ei nu au uitat să dăruiască, tocmai ca să le facă şederea mai plăcută celor care au nevoie de îngrijiri medicale în acest spital. Mobilierul este drăguţ şi secţia arată foarte bine. Aşa cum spune sloganul nu uita să dăruieşti, sper ca noi să fim cei care reuşim să dăruim cât mai mult”, a precizat Gabriela Holzheimer.

Şeful Secţiei de Pediatrie, Aurel Gavra le mulţumeşte femeilor de afaceri pentru că această investiţie era mai mult decât necesară:”Mulţumesc frumos, să ştiţi că injectomatele erau mai mult decât necesare pentru că în secţie aveam doar un singur injectomat. Sperăm să mai fim sprijiniţi şi pe viitor ca să le asigurăm copiilor tot confortul necesar”.

Si părinţii dar şi copii internaţi aici au observat îmbunătăţirile şi nu pot decât să se bucure:“E frumos acum pentru copii, altfel este atmosfera, faţă de cum era pe vremuri…Acum sunt condiţii foarte bune, mobila e frumoasă totul arată perfect “.

Întreaga investiţie depăşeşte 25 de mii de lei. Femeile de carieră din clubul LION ONIX Reşiţa nu se vor opri aici, vor continua să-şi ajute semenii şi să dăruiască zâmbete fără să aştepte ceva în schimb!

Daiana Roşca

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.