Sărbătorile Pascale au reunit doamnele Clubului Lions Onix Reşita pentru a ajuta patru familii cu greutăţi financiare din Reşiţa.Cu un buget de 3.500 RON, fiecare familie a primit patru sacoşe pline cu alimente de bază, produse tradiţionale pentru pregătirea mesei de sărbatoare dar şi dulciuri într-o diversitate de sortimente.

Doamnele de Lions au demonstrat din nou că sunt atente la nevoile celor încercați de soartă și au făcut tot posibilul să le fie alături în special familiilor celor care au probleme financiare și nu își permit o masă îmbelșugată de sărbători.

Prin acestă acţiune Clubul Lions Onix Resita a reuşit să aduca în casele acestor familii cu 24 de copii, bucurie şi lumina Sfintelor Sărbători de Paşte, ne-a declarat medicul medicul Felicia Quint preşedintele pe zona 2 vest a Districtului 124 România.

În preajma Sărbătorilor Pascale, cea mai mare sărbătoare creștină, Învierea Domnului, noi doamnele de la Lions Onix Reșița am ajutat 4 familii cu mulți copii, 24 ca aceste familii să poată petrece sărbătorile în liniște, alături de familie. Cu un buget de 3.500 de lei fiecare familie a primit în 4 sacoșe uriașe, alimente de bază, produse tradiționale pentru aceste sărbători și în mod special o mare diversitate de sucuri și dulciuri alese cu mare drag de noi pentru cei 24 de copii care așteaptă iepurașul.

Prin această acțiune Cloubul Lion Onix Reșița și-a dorit să aducă în casele acestor familii bucuria și lumina Sfintelor Sărbători Pascale.

Pălăria iepurașului, lucrată manual de una dintre membrele clubului nostru, și înveselită cu ouă de ciocolată, a fost surpriza pregătită pentru fiecare din cei 24 de copii ai celor patru familii. Le dorim tuturor Paște fericit și binecuvântat cu multă sănătate și bucurii”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.