[AUDIO] Sute de cutii de lapte praf au ajuns prin intermediul Lions Reşiţa Kindness în 5 spitale din Caraş-Severin şi Timiş

Ziua Internaţională a Voluntarilor este marcată în fiecare an în data de 5 decembrie. Aproape un miliard de voluntari, la nivel mondial, îşi dedică timpul pentru diverse cauze. De solidaritate a dat din nou dovadă şi Asociaţia Lions Reşiţa Kindness care a donat recent 384 de cutii de lapte praf copiilor cu vârsta de peste un an. De acest ajutor au beneficiat 5 spitale din judeţele Caraş-Severin şi Timiş. Cu detalii coordonatorul acestei campanii, Mirela Ciobanu:

Am primit 2 paleți de lapte praf marca HIPP -3 Bio Combiotik, în total 384 de cutii de 800 g. Prin bunăvoința celor de la Ordinului Militar Teuton din Germania, care a donat Districtului Lions 124 România un camion cu 33 de paleți de lapte praf, am reușit și noi să distribuim către 5 spitale câte o parte din acest ajutor.

Astfel, am început să distribuim o parte din cutii către secțiile de pediatrie de la SPITALUL MUNICIPAL DE URGENŢĂ CARANSEBEŞ, am continuat cu SPITALUL CLINIC DE URGENŢĂ PENTRU COPII LOUIS ŢURCANU TIMIŞOARA, SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ REȘIȚA, SPITALUL ORĂŞENESC ORAVIŢA și SPITALUL ORĂŞENESC MOLDOVA NOUĂ.

O mică picătură într-o mare de nevoi. Mulțumim încă o dată Ordinului Militar Teuton din Germania și Districtului Lions 124 România, pentru oportunitatea pe care ne-au dat-o de a ajuta la rândul nostru”.

Noi servim şi bunătatea contează, sunt cele două principii care au determinat câţiva cărăşeni sufletişti să pună în 2020 bazele Clubului Lions Reșița Kindness, asociaţie ce face parte din Lions Club International, District 124 Romania.

Lions Reșița Kindness susţine educaţia şi performanţa, se implică şi ajută cazurile sociale, rezolvă problemele ce ţin de sănătate şi mediul înconjurător. Aceşti voluntari au dovedit că sunt un sprijin real pentru întreaga comunitate.

De același autor

Related Articles