ISU Timiș a fost solicitat, în jurul orei 04:55, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o locuință din localitatea Uliuc, comuna Sacoşu Turcesc.
La locul intervenției s-a deplasat Stația de Pompieri Buziaș cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 11 subofițeri şi echipaje de poliție. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 06:30, însă forţele fac cercetări la locul intervenției. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreaga locuinţă (o suprafață de aproximativ 100 mp).
Din păcate, în interior a fost găsită o victimă decedată carbonizată (sex feminin, 87 ani). În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.
Daiana Rosca
Lucrez în mass-media de la 16 ani. Am cochetat cu televiziunea, cu presa scrisă, dar radioul îmi curge prin vene şi nu mă văd facând altceva. Sunt o leoaică ambiţioasă şi plină de viaţă. Mă consider sufletul redacţiei pentru că pun suflet în tot ceea ce fac şi reuşesc de fiecare dată să-i fac pe colegi să râdă chiar şi în cea mai mohorâtă zi. Iubesc oamenii şi mă bucur să descopăr în fiecare zi lucruri noi.