Spitalul Municipal din Caransebeş va avea un cabinet de oncologie cu sprijinul OncoHelp Timişoara

O gamă variată de specialităţi şi medici tineri, sunt două dintre obiectivele pe care le are managerul Adrian Dumbravă pentru dezvoltarea Spitalului Municipal din Caransebeş. În următoarea perioadă în cadrul unităţii medicale va fi înfiinţat şi un cabinet de oncologie cu sprijinul Asociaţiei OncoHelp Timişoara. În aceste condiţii, caransebeşenii care suferă de cancer nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta la Reşiţa sau laTimişoara pentru a beneficia de reţete şi tratament.

„Împrospătăm și întinerim echipa de la Caransebeș. Sunt secții cu care suntem deficitari, o să începem cu cabinete în ambulatoriu ca lumea să afle, să ne formăm un grup stabil de pacienţi și după aceea să dezvoltăm mai departe compartimente sau secții.

Primul lucru pe care-l vom face, vom deschide un cabinet de oncologie în ambulatoriul spitalului în colaborare cu prietenii noștri de la OncoHelp Timişoara”.

Un cabinet Oncohelp funcţionează de anul trecut şi în policlinica din municipiul Reşiţa. Aproape 15 la sută dintre pacienţii unităţii medicale OncoHelp Timişoara sunt din judeţul Caras-Severin.

Cele mai citite

Related Articles