Regulament concurs “PULSUL ZILEI!”

ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul “PULSUL ZILEI!” este inițiat de Radio România Reșița.

Concursul se va derula sub prevederile prezentului regulament, obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce prezentului regulament eventuale clarificări care vor apărea ca fiind necesare pe durata desfășurării concursului, asigurând egalitate de tratament tuturor participanților.

În vederea desemnării câștigătorilor, organizatorul va colecta datele cu caracter personal ale participanților, va asigura selectarea câștigătorului, va expedia/preda premiile și va face toate demersurile necesare pentru organizarea și desfășurarea în condiții optime a concursului.

Prin participarea la acest concurs, se prezumă cunoașterea regulamentului și exprimarea acordului participanților asupra termenilor, condițiilor și prevederilor prezentului regulament.

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit oricărui participant, în acest scop acesta se găsește integral afișat pe

website-ul https://radioresita.ro

DESCRIEREA CONCURSULUI

Concursul va fi organizat de Radio România Reșița în perioada 05.06.2023 – 03.07.2023 în fiecare zi de luni până duminică între orele 13.15 – 15.30. Concursul este promovat pe pagina de Facebook Radio România Reşiţa.

Realizatorii emisiunii vor lansa în fiecare zi, de luni o întrebare, iar participanții la concurs trebuie să trimită răspunsul printr-un mesaj la numărul de Whatsapp 0751.288.777, cei care au trimis răspunsul corect se vor califica pentru tragerea la sorți care va avea loc în fiecare luni în emisiunea Pulsul Zilei, pe toată perioada de desfășurare a concursului.

Câștigătorii (câte  unul pe săptămână) vor fi desemnați prin tragere la sorți de către realizatorii emisiunii Pulsul Zilei, în fiecare zi de luni.

Premiile oferite câștigătorilor constau într-un voucher în valoare de 500 de lei pentru cumpărături în magazinele Dacus din Reșița și Caransebeș.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio România Reșița, cu vârsta peste 18 ani împliniți.

Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucrează în SRR.

Participanții la concurs pot câștiga premiul doar o singură dată pe perioada campaniei.