În zonele rurale din Caraş-Severin, masa tradiţională de sărbătoare este pregătită doar din produsele obţinute de la porcul sacrificat în gospodărie

Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
Articol editat de Gerhard Chwoika, 22 decembrie 2023, 17:00
În ciuda secetei pedologice instalate în Banat și a necesarului ridicat de apă pentru culturile de vară, fermierii din Caraș-Severin au motive...
Guvernul României a decis să amâne obligativitatea utilizării sistemului RO e-Factura pentru micii fermieri persoane fizice până la data de 1...
Pe durata sezonului estival, interesul consumatorilor pentru alimentele proaspete și sănătoase crește semnificativ, iar piețele agroalimentare...
Primele lubenițe din acest sezon și-au făcut apariția în piețele din Reșița, spre bucuria cumpărătorilor care așteaptă cu nerăbdare...
Administrația locală din orașul Lipova, aflat la granița nordică cu județul Timiș, anunță redeschiderea Pieței de cereale și animale, un...
În intervalul 20 iunie – 11 iulie 2025, se vor desfășura lucrări agricole de fertilizare a terenurilor agricole în zona Agadici din județul...
Ministerul Agriculturii, prin APIA, a demarat miercuri, 18 iunie 2025, plata Sprijinului Cuplat aferent Campaniei 2024. Peste 43.500 de fermieri vor...
Într-o lume în care produsele de pe raft vin adesea de la sute sau mii de kilometri distanță, lădița cu bunătăți aduce înapoi gustul...