Horoscop 24 octombrie 2014

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 24 octombrie:

Luna nouă oferă şansa acţiunilor care necesită discreţie. Este o zi potrivită pentru a vă dedica lucrurilor ascunse, ferite de curiozitatea celorlalţi.

SCORPION- În această zi de vineri voi vă veţi refugia într-o lumea fără griji. Reuşiţi să nu vă mai gândiţi la aceleaşi şi aceleaşi probleme, cărora nu le găsiţi soluţii. În final veţi avea o zi liniştită.

SĂGETĂTOR– Trebuie să acceptaţi că dacă aţi pierdut ceva, aţi primit în schimb o frumoasă şi bogată experienţăcare va rămâne pe viaţă.Astăzi dacă vă lăsaţi cuprinşi de regrete, nu veţi da randament şi nu aceasta este starea pe care o doriţi.

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de bani, nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre locul de muncă. Grijile se adună de la o zi la alta şi simţiţi că pierdeţi controlul.

VĂRSĂTOR– Sunteţi decişi să munciţi mult dar nu în această zi de vineri. Astăzi poate să cadă bomba şi nimic nu vă impresionează. Sunteţi calmi şi asta e bine. În sfera profesională veţi avea şi câteva satisfacţii.

PEŞTI– Voi veţi avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas, mai ales în relaţiile cu cei dragi, fie că vreţi doar să îi ajutaţi să urce pe scara socială, fie că doriţi să vă consolidaţi statutul în faţa celor care se îndoiesc de calităţile voastre de lider.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o sensibilitate accentuată să fie oare de la ploaie… Cert este că astăzi veţi fi mult mai melancolici, gânditori şi nimic nu vă poate influenţa starea de spirit.

TAUR– Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura că s-au deschis mai multe uşi. O zi importantă pentru aceşti nativi, aducătoare de bani mulţi şi satisfacţii profesionale.

GEMENI – Melancolia vă poate strica planurile astăzi . Lăsaţi tristeţea la o parte pentru că nu e cazul să faceţi din ţânţar armăsar. Chiar şi cu această stare sunteţi dorinici să daţi o mână de ajutor oricui şi asta e foarte bine.

RAC- Spre voi vor veni mulţi în această zi de vineri, cu tot felul de probleme. Dacă aveţi o funcţie de conducere va trebui să-i ajutaţi pentru că altfel nu scăoaţi de ei. La capitolul sănătate ceva scârţâie şi nu funcţionează cum trebuie.

LEU- O zi interesantă cu multe peripeţii se anunţă astăzi. Nu va fi uşor să faceţi faţă testdelor şi presiunilor dar trebuie să acceptaţi realitatea exact aşa cum se prezintă ea. La capitolul sănătate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu multă atenţie.

FECIOARĂ – Senzaţia de blocaj pe care veţi avea când încercaţi să evaluaţi progresul profesional este firească, pentru că şi provocările au fost dificile. Trebuie să vă mobilizaţi pentru că altfel nu daţi randament pe niciun plan.

BALANŢĂ- Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă nu vă veţi împăca prea uşor cu sentimentul că există un obstacol pe care nu l-aţi depăşit din prima încercare.Aşa că nu renunţaţi.

De același autor

Related Articles