Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021

Berbec

În prima parte a săptămânii, sunt șanse să fiți solicitat chiar peste program la locul de muncă, dar și să aveți conflicte cu superiorii. Spre finalul săptămânii, nativii reușesc să își facă planuri pentru zilele rămase din săptămână, pentru a profita de timpul liber alături de partenerul de viață.

Taur

Vizitele unei rude apropiate sunt benefice pentru nativul din zodia Taur. Săptămâna aduce vești mult așteptate de către nativ. Spre finalul săptămânii, nativul este puțin cam agitat din cauza dorinței de a-i corecta pe cei din jur.

Gemeni

Sunt multe zile în care nativul este abătut, gândul îi este cu totul în altă parte și nu la activitățile din cadrul muncii. Varianta de a merge în parc sau într-un loc liniștit îi surâde spre finalul săptămânii.

Rac

Grija față de cei din jur este nemărginită. Săptămâna aceasta, încearcă pe cât posibil să fie amabil, dar cei din jur uneori nu cooperează.

Leu

Sfatul partenerului este de mare ajutor atunci când Leul se află în impas săptămâna aceasta. Nativul este implicat în conflicte superficiale și nu are întotdeauna răbdarea necesară pentru a evita un conflict mai mare.

Fecioară

Săptămâna vine cu încercări noi pentru nativ, se confruntă cu comportamentele dificile ale celor din jur. Spre finalul săptămânii, Fecioara este preocupată de sănătate, iar astfel, un set de analize poate arăta afecțiuni grave.

Balanță

Voia bună este datorată unui venit în plus, iar nativul din zodia Balanță este convins că va fi chibzuit cu acei bani. În a doua parte a săptămânii, nativul se sfătuiește cu un membru al familiei în privința unei schimbări a jobului.

Scorpion

Sănătatea Scorpionului este pusă sub semnul întrebării. În prima parte a săptămânii, nativul se află în centrul atenției datorită unor fapte de voluntariat.

Săgetător

Toată munca din cadrul serviciului este pusă pe locul al doilea. Timpul liber este dedicat familiei și este posibilă o întâlnire cu un apropiat.

Capricorn

Voința nativului din Capricorn este imensă când vine vorba de a reuși ce își propune. În timpul săptămânii, acești nativi au parte de vești care îi vor bucura atât pe ei, cât și pe cei din jur.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător nu se pot plânge de probleme financiare. Săptămâna aceasta, nu vor rata ocazia de a se relaxa, fie citind cartea preferată, fie bucurându-se de o plimbare prin parc…

Pești

Începutul săptămânii îl surprinde pe nativ departe de familie, prins cu activitățile din cadrul serviciului. Lipsa familiei se simte spre sfârșitul săptămânii, atunci când nativul simte nevoia de a comunica.

De același autor

Related Articles