Berbec

Prietenii se vor dovedi o adevărată binecuvântare pentru voi, iar ciclul Lunii vă va afecta obiectivele şi aspiraţiile în viaţă. S-ar putea să ajungeţi la o decizie care va schimba calea de viaţă prezentă şi dacă sunteţi ezitanţi, să nu pregetaţi să cereţi ajutorul altor persoane cu mai multă experienţă

Taur

De data asta, se pare că situaţia stă în mâinile voastre, se pare că aveţi o libertate totală de acţiune şi aceeaşi libertate de alegere. Sunteţi de asemenea în centrul atenţiei, prietenii şi cunoştinţele vă vor ajuta la transpunerea în practică a planurilor de afaceri şi personale,oamenii vorbesc despre voi, scriu despre voi şi vă fac propuneri interesante.

Gemeni

Apar conflicte la locul de muncă, ce pot fi cauzate de greşelile trecute, de neatenţia voastră la ce aţi crezut că-s fleacuri. Situaţiile vor necesita claritate şi acurateţe în decizii de afaceri, gândite şi echilibrate, ceea ce va ajuta să utilizaţi benefic schimbările şi transformările în curs pentru creşterea în carieră şi consolidarea statutului social.

Rac

Mulți nativi pot fi lipsiți de sprijin, deoarece intoleranța și agresivitatea inerentă vor afecta nu numai dispoziția și stabilitatea emoțională, ci și performanța și capacitatea de a acționa în echipă. Vor exista suficiente motive obiective care pot face comunicarea foarte dificilă, în special în prima jumătate a perioadei.

Leu

Se pot ivi probleme cu o persoană influentă, cauzate de dezacorduri financiare sau de proprietate. Cu toate acestea, nu vreți să renunțați la impulsuri și doriți să vă asumați riscuri. Acest lucru va conduce cel mai probabil la pierderi și regret. Nu este momentul potrivit pentru manipulare financiară, pentru achiziții mari.

Fecioară

Vă confruntați cu persoane care nu au aceleași teorii și opinii ca voi, dar veți și simți acut lipsa resurselor financiare și incapacitatea de a vă pune în aplicare proiectele. Amânați drumurile, acesta nu este momentul potrivit pentru călătoriile de afaceri în străinătate, deoarece planurile nu vor fi în conformitate cu așteptările și nici nu vor reuși.

Balanță

Va fi dificil să deblocați lucrul în echipă ori să rezolvați probleme prea complexe. Chiar și voi o să vă comportați ciudat, în mod ambiguu, reacționând prea brusc la ceea ce se întâmplă și luând în prealabil o poziție războinică. Suspiciunea și tendința de conflict pot deveni un obstacol în relațiile atât la locul de muncă, cât și acasă. 

Scorpion

Unora dintre voi încă le este greu să treacă peste evenimente dificile cu care s-au confruntat acum ceva vreme și care au adus schimbari în viața lor. Fie că a fost vorba de frângerea unui ideal, fie de o iubire dezamăgitoare, fie de lipsa de bani sau de relație tensionată cu copiii, oricare dintre ele a produs frământări interne extraordinare nativilor. 

Săgetător

Vin semnale care leagă materialul de informațiile venite din eter, se pare că activitatea și visele voastre interioare devin din ce în ce mai profetice. Vă veți petrece timpul liber pentru a putea crea un proiect care se dezvoltă în timp ce dormiți sau călătorind în natură. Se îndreaptă spre voi idei noi care vă parvin prin intermediul viselor sau al percepțiilor ce nu au fost concepute înainte

Capricorn

Ceea ce se va petrece săptămâna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ

Vărsător

Energiile dizarmonice vor influența în continuare comportamentul oamenilor, creând haos și excese de vanitate. Toate acestea vor afecta și viața voastră căci acțiunile și informațiile conflictuale vor fi confuze. Deoarece nu controlați comportamentul celorlalți oameni, trebuie să păstrați un control vigilent asupra emoțiilor voastre și să convingeți într-un mod inteligent.

Pești

Este greu de numit succes această săptămână. Nu este nimic catastrofal, dar acum nu este necesar să vă ocupați de chestiuni importante și, în general, ar trebui să arătați moderare și exactitate în toate. Pentru voi, evenimentele traversate acum sunt destul de ciudate și misterioase, uneori chiar inexplicabile