Horoscop 2022

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Viața profesională a Berbecului se va îmbunătăți în acest an. Se accesează posturi de prestigiu și de lungă durată. La începutul anului va fi puțină presiune în muncă, dar în curând vei avea autoritatea de a face lucrurile așa cum crezi tu. Oricât de mult ar putea acești nativi să fie speriați de ideea unui loc de muncă pe termen lung, obținerea acestuia îi va ajuta enorm. Prin urmare, vei fi suprirns de ceea ce găsești în interiorul tău, vei vedea că ești creativ și perspicace.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Munca va fi un punct forte pentru tine în 2022. În ea te vei putea refugia atunci când problemele te copleșesc din moment ce se cunoaște predicția acestor nativi pentru o doză bună de muncă neîntreruptă. În plus, orele suplimentare de la serviciu nu îți vor oferi doar scăparea de care ai nevoie, ci te va ajuta și să te vindeci de pierderile financiare din anul precedent.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ar trebui să începi anul făcându-ți cunoscute ideile și obiectivul de a obține o poziție mai bună. Cel mai bun mod de a atinge acest obiectiv este să ajungi la șefii tău și să le câștigi încrederea. Poate că nu ți-au oferit credibilitatea pe care o meriți până acum, așa că va trebui să începi cu pași mici. Ideile tale sunt forța ta creatoare și în 2022 va fi mai mare ca oricând. Astfel, vei putea schimba în bine multe lucruri în compania pentru care lucrezi.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Când vine vorba de muncă, Racul va trece prin momente tulburi în care nu vei ști ce să faci. Universul pregătește schimbări la care trebuie să te adaptezi cu o anumită viteză, care îți vor afecta negativ starea de spirit. Cu siguranță este necesar de știut că astfel de modificări nu  vor avea beneficii vizibile imediat, dar care, fără îndoială, se vor observa în timp, așa că ar trebui să fie un dar de care trebuie să ai grijă.

Leu(22 iulie – 22 august)

Munca este solicitantă, iar timpul liber va fi din ce în ce mai puțin pentru Lei în 2022. Acest ritm neobosit de muncă are și o parte bună: când este timpul să pleci în vacanță, te poți răsfăța și relaxa pe deplin. Probabil că anul acesta vei avea parte de cea mai grozavă vacanță din viața ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara va avea niște atacuri nervoase în cursul anului 2022 din cauza schimbărilor de locuri de muncă care vor avea loc și care nu vor fi întotdeauna din proprie voință, ci uneori din cauza unor terți. Mulți nativi vor trebui să se mute într-un birou nou sau chiar să se aventureze în lumea antreprenoriatului pe care o vor iubi cu toată puterea după ce vor experimenta ceva la fel de frumos ca propria lor afacere.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă Balanța vrea să încheie socotelile cu locul de muncă actual, astfel încât să nu mai facă ceea ce nu-i place, va avea două opțiuni disctincte în acest an. Prima este să-ți afirmi specializarea. Mulți nativi și-au dedicat mulți ani studiului și au obținut o diplomă pentru a se dedica unei meserii care nu are nicio legătură cu ceea ce fac acum.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Munca va fi rezultatul situației financiare optime pe care ai realizat-o. Cum e posibil acest lucru și nu invers? Este foarte simplu și o bucurie că ți se întâmplă. Poți începe o afacere pe cont propriu. A sosit momentul ca Scorpionii să scape de jugul de a avea un șef care să le spună ce să facă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ți se va cere să fii mai creativ la locul de muncă în acest an. Ideile tale vor fi comori și vei câștiga încrederea șefilor tăi și a investitorilor. Contribuțiile pe care le aduci vor fi vitale pentru creșterea companiei și acest lucru va avea un impact pozitiv asupra șanselor tale de a promova. Ca să nu mai vorbim de reputația și credibilitatea pe care le vei obține.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Locul tău de muncă îți va scoate multe oportunități în cale anul acesta. Vei putea explora zone cu care nu ești obișnuit. Astfel, asumarea riscului de a accepta o promovare și de a ieși din zona de confort te va ajuta să-ți dezvolți laturi ale personalității pe care le-ai ascuns atât de mult încât nici nu știai că sunt acolo.Te vei simți, într-adevăr, oarecum expus atunci când ești forțat să-ți schimbi rutina, dar în curând te vei simți împlinit atunci când de vei ocupa de situații cărora ai crezut întotdeauna că nu le poți face față.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Situația ta profesională va fi complicată anul acesta din cauza unui șef prea sever. Ritmul pe care obișnuiai să-l menții la locul de muncă va trebui să se adapteze și să devină rapid, lipsit de erori și cu o concentrare maximă. Îți poți lua adio de la relaxare și distracție.Noile reguli cu care te vei confrunta îți vor consuma tot timpul și performanța, așa că vremurile în care pauzele la birou semănau cu cele de la școală vor dispărea complet.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Tot ceea ce își propun Peștii în 2022 va ajunge să se realizeze. Acest lucru implică, de asemenea, muncă și căutări obositoare. Peștii care sunt șomeri la început de an își vor găsi în curând un loc de muncă. Ceea ce le va plăcea cel mai mult este că jobul va fi strâns legat de studiile pe care le au. Anul acesta vei continua să aduci profit companiei pentru care lucrezi.

De același autor

Related Articles