Ascultă Radio România Reșița Live

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021

Berbec

Horoscop sãptãmânal 6-12 septembrie 2021

Articol editat de Valentina Adam, 6 septembrie 2021, 10:03

Perioada nu e una doar cu acțiuni și rezultate pozitive. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus, ceea ce îi poate face să nu se simtă liberi pentru a se ocupa de planuri personale și nici în vervă să își manifeste creativitatea. Deocamdată, nu-s excluse probleme financiare.

Taur

Acum, în prima parte a lunii septembrie, puteți traversa situații tensionate cu ceilalți din cauza lipsei de tact ori a aroganței. În plus, graba, dorința de a obține rezultate rapide poate duce la greșeli profesionale enervante în primele zile.

Gemeni

Succesul vostru va depinde doar de cât de implicați veți fi în activitate. Planificarea nu este o distracție preferată, dar va trebui să vă gândiți cu atenție la fiecare pas pentru a atinge obiectivele în septembrie. Dacă uitați de îndoieli și griji, toate problemele pot fi rezolvate.

Rac

Disciplina și o abordare pedantă a afacerilor chiar aparent frivole vă vor ajuta în această perioadă de toamnă. Veți fi calmi și echilibrați din multe puncte de vedere datorită faptului că vă este greu să scăpați de reținere și să vă arătați emoțiile.

Leu

Săptămâna va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării sferei prietenoase din relații. Dar asta nu înseamnă că sunteți gata să lăsați pe primul venit să ajungă la inima voastră. Acceptați un cerc restrâns, veți avea pretenții de la el, veți dezvolta voi filtrul de trecere a unui prag pentru noii cunoscuți sau prieteni, iar aceștia vor trebui să-și demonstreze valoarea.

Fecioară

Este posibil să fiți nevoiți să vă asumați unele responsabilități de muncă ale colegilor sau să luați parte la rezolvarea problemelor rudelor. Acest lucru va crește reputația dar va genera și o pierdere de energie. Drept urmare, vă puteți simți obosiți și enervați că trebuie să duceți o viață excesiv de activă.

Balanță

Toamna va veni cu accent pe proiectele deja aflate în derulare, căci, dacă intuiția nu este suficientă pentru un început încrezător de afaceri noi, este mai bine să le amânați pentru o perioadă ulterioară.

Scorpion

Veți începe să dați dovadă de inițiativă și dăruire în timp, iar acest lucru este important atât pentru lansarea de noi proiecte, cât și pentru dezvoltarea celor deja începute. Vine o perioadă în care veți începe să lucrați de două ori mai mult, dar este important să înțelegeți că doar munca în echipă va fi productivă.

Săgetător

Va fi o săptămână în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele!

Capricorn

Vine o perioadă pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile. Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului! Începutul noului sezon de toamnă este potrivit pentru călătorii. 

Vărsător

Aspectele astrale vă vor spori abilitățile analitice, vă vor oferi șansa de a vă identifica punctele slabe și găsirea de metode pentru eliminarea acestora. Puteți pune capăt vechilor probleme, vă puteți stabili un curs de mișcare către un viitor mai promițător. Veți cheltui multă energie pentru întocmirea unor planuri grandioase, dar asta nu înseamnă că trebuie uitat prezentul și nici trecutul.

Pești

Pentru voi vine o perioadă cu stări de spirit fluctuante și veți fi când încrezători, când plini de îndoială. Autodisciplina va fi importantă, așa că, luați-vă timp pentru a accepta evenimentele importante ce vor veni și încercați să determinați care sunt obiectivele prioritare și cum le puteți atinge. Luați în calcul ideea că nu este momentul pentru proiecte solo.

Etichete:
Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop duminică, 17 octombrie 2021, 10:03

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021

Berbec Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au făcut să te simți învins. Dar Luna plină în...

Horoscop săptămânal 18-24 octombrie 2021
Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop luni, 27 septembrie 2021, 08:45

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021

Berbec Persoanele din anturajul apropiat te solicită foarte mult prin discuții și activități în care ești ademenit să te implici. Este...

Horoscop, săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie 2021
Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop marți, 14 septembrie 2021, 06:21

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie

Berbec Prietenii se vor dovedi o adevărată binecuvântare pentru voi, iar ciclul Lunii vă va afecta obiectivele şi aspiraţiile în viaţă. S-ar...

Horoscop săptămâna 13-19 septembrie
Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021
Horoscop marți, 31 august 2021, 05:14

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021

Berbec Ai tot așteptat să primești niște răspunsuri în urma unei discuții destul de aprinse și iată că în cursul acestei săptămâni vei...

Horoscop săptămânal 30 august – 5 septembrie 2021
Horoscop luni, 23 august 2021, 08:20

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021

Berbec În prima parte a săptămânii, sunt șanse să fiți solicitat chiar peste program la locul de muncă, dar și să aveți conflicte cu...

Horoscop săptămânal, 23-29 august 2021
Horoscop luni, 16 august 2021, 06:46

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021

Berbec Ai mai multă grijă la sănătatea ta, mai ales că poți fi destul de agitat în această perioadă. Odihnește-te cât mai mult și nu...

Horoscop, sãptãmâna 16 – 22 august 2021
Horoscop miercuri, 11 august 2021, 07:17

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021

Berbec Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, cãci altii...

Horoscop sãptãmânal, 9 – 15 august 2021
Horoscop luni, 2 august 2021, 06:40

Horoscop, săptămâna 02 – 08 august 2021

Berbec Întâlniri și discuții cu persoanele din anturajul apropiaþ cãlãtorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse personale și...

Horoscop, săptămâna 02 – 08 august 2021