Horoscop săptămânal 15-21 noiembrie

Berbec

Săptămâna aceasta trebuie să vă gândiți ce faceți cu viața voastră. Căutaţi variante pentru a aduce variaţie în rutina de zi cu zi şi în orele de muncă ce vi se par câteodată interminabile. Ține de voi să vă faceți locul de muncă mai plăcut, să comunicați și să treaca timpul mai repede.

Taur

Cei din jur vă solicită sprijinul, dar mai mult trebuie să vă ocupați de problemele voastre, care nu sunt deloc puține. Ceilalţi vor găsi calea să se descurce, sprijinul vostru contează mai mult din punct de vedere emoţional, al organizării şi planificării detaliilor, nu din punct de vedere material.

Gemeni

Încetați să vă mai plângeți și mai bine căutați metode cu ajutorul cărora să vă simțiți mai bine. Starea de îngrijorare permanentă sau postura de victimă nu vă ajută şi vă treziţi cu probleme și mai mari.

Rac

Acceptați că anumite persoane rămân în viața voastră cu un anume scop și încetați să mai fugiți de ceea ce credeți că e o responsabilitate în plus. Poate și ceilalți gândesc la fel despre voi, dar analizează situația și nu se comportă cu voi de parcă le-ați fi greșit cu ceva.

Leu

Nu este chiar cea mai ușoară săptămână în plan sentimental, însă poate veni cu conștientizări importante. Veți înțelege că nu sunteți singuri în această relație și că ar trebui să primiți mai multe de la partenerul de viață pentru ca lucrurile să funcționeze.

Fecioară

Deja trebuie să începi să-ți faci calcule pe termen lung și să nu te avânți în cheltuieli sau investiții riscante. Iarna se anunță vacanțe, e perioada cadourilor, nu v-ar pica deloc bine să vedeți că nu aveți cu ce să faceți toate acestea.

Balanță

Se anunță probleme mari în cuplu. Posibil ca unele frustrări să se facă resimțite acum sau chiar să iasă la suprafață unele situații din trecut care nu vă dau deloc o stare de bine, ci vă agită extrem de tare și nu vă lasă să stați liniștiți.

Scorpion

Săptămâna aceasta va trebui să fii atent la comunicare, pentru că poate fi vorba de un dialog important pe care trebui să-l susții și contează mult abordarea. Dacă nu știi când să vorbești și când să taci, nu ai rezolvat nimic.

Săgetător

Situația ta financiară este cea mai importantă săptămâna aceasta. Ești foarte atent la tot ce faci, la cât produci și cheltuiești, lucru ce devine stresant la un moment dat, dar te gândești că nu ai de ales.

Capricorn

Este o perioadă care te poate ajuta să vindeci unele vulnerabilități, să-ți descoperi unele puncte sensibile. A venit timpul să lucrezi mai mult la tine, pentru că ești cel mai important și încă nu ai înțeles asta.

Vărsător

Este o săptămână intensă în plan relațional. S-ar putea ca un context din trecut să se repete acum și deja nu mai crezi că este coincidență. Totul se întâmplă cu un scop și acum vei încerca să îți dai seama care este acesta.

Pești

Este o săptămână bună din punct de vedere al stării de sănătate, însă ai grijă ca în prima parte a sa să nu faci excese. Las-o mai ușor cu mâncarea nesănătoasă, cu dulciurile și tot ce îți face rău, pentru că după s-ar putea agrava lucrurile din această cauză.

De același autor

Related Articles