Horoscop săptămânal 6-12 decembrie 2021

Berbec

Este posibil ca circumstanţe externe să te oblige să pleci într-o călătorie urgentă de afaceri, într-o călătorie lungă pentru a rezolva probleme personale. Nu ezita să alegi călătoria care ţi se arată, căci va fi bine! Poţi avea ocazia de a face noi cunoştinţe interesante, noi contacte utile. Dar dacă acest drum nu are loc la începutul iernii, atunci aşteptă-te să te viziteze oaspeţi străini. Pentru unii, cel mai probabil, vor veni întâlniri cu parteneri străini sau experţi în domeniul juridic.

Taur

În ciuda tuturor dificultăţilor pe care perioada le-a pregătit pentru tine, cred că vei rămâne în continuare simpatic universului. Nu te îndoi nici măcar un minut că norocul este de partea ta, dar nici nu te poţi relaxa ori culca pe-o ureche! Nu abuza de sprijinul altora, ci mobilizează-ţi toate forţele şi pariază pe cele mai bune calităţi ale tale!

Gemeni

Accentul perioadei va fi pe zona parteneriatelor. De aceea, dacă eşti căsătorit, relaţiile cu persoana iubită ar trebui întărite zi de zi dacă vrei să le păstrezi mult timp. Dacă eşti încă singur dar ai o legătură cu cineva, este posibil să decizi să intri într-o uniune matrimonială. Dacă ai legătură cu jurnalismul, publicitatea şi sfera politică vei avea rezultate frumoase la locul de muncă.

Rac

Dacă vrei o „recoltă” financiară bogată și o poziție înaltă, nu începe cu sarcinile vechi, ci caută o abordare altfel a muncii. Există posibilitatea de a găsi o altă sursă de venit sau de a studia pentru o altă specialitate. O condiție prealabilă pentru activarea performanței va fi o atitudine atentă față de corpul tău. Nu începe în niciun caz tratament și prevenirea rănilor vechi decât după ce te consulți cu medicul la timp

Leu

Se anunță o perioadă interesantă și principalul lucru este că ambițiile tale proverbiale nu ies din matcă, iar îngâmfarea nu umbrește rațiunea.  Ei bine, atunci când ai de-a face cu oamenii, trebuie să folosești compromis, toleranță și răbdare. Există șansa de a stabili contacte interesante și de a-ți crește semnificativ autoritatea în societate.

Fecioară

Pentru tine vin zile în care va trebui să acorzi mai mult timp și atenție familiei. Dacă există și copii, atunci nu le neglija interesele, comunică onest și sincer, ai grijă de părinți, bunici și de persoana iubită! Încearcă să-i asculți pe cei mai în vârstă și mai experimentați, nu-ți transfera obligațiile asupra altora, comportă-te responsabil chiar și în problemele casnice minore!

Balanță

Probabil va trebui să amâni problemele legate de muncă pentru o perioadă. N-ar fi exclus ca problemele de familie să fie de vină. Este posibil să ai nevoie brusc de ajutor de la rude apropiate și îndepărtate. Ca urmare, numărul de contacte va crește, ceea ce va contribui la întărirea legăturilor de familie. De se va ivi ceartă, fă tot posibilul să ajungi la reconciliere. Numai așa sectorul de afaceri nu va fi afectat.

Scorpion

Va fi o perioadă în care te vei axa pe zona financiară, dar trebuie să muncești din greu dacă vrei rezultate bune. Poate unii vor decide să-și schimbe locul de muncă cu unul mai promițător, alții se vor gândi să caute surse suplimentare de venit. Ideea e că decembrie este de succes pentru investițiile pe termen lung. Dacă ai economii puse deoparte, te poți gândi chiar să începi propria afacere, perioada pentru aceasta este optimă. 

Săgetător

Dacă vei ști să-ți stabilești obiectivele și prioritățile, săptămâna va fi bună. Îți poți asuma riscuri, dar fără să-ți pierzi capul și verificând bine de tot informațiile. Îndrăzneala excesivă și acceptarea unor provocări inutile pot duce la faptul că angajamentele asumate nu vor fi apreciate în mod corespunzător de alții. Ar trebui să dai dovadă de răbdare, rămânând în același timp perseverent. 

Capricorn

Este foarte probabil ca acțiunile întreprinse să nu aducă rezultatul dorit, deși situația financiară nu va avea de suferit din cauza asta. Să faci bilanțul este încurajator, căci ai multe de care să fii mândru, iar noul an îți deschide oportunități și mai semnificative. Pentru a le implementa, trebuie doar să te decizi asupra dorințelor. Vei avea ocazia să pui lucrurile în ordine, să stabilizezi relațiile controversate, astfel încât, în momentele dificile, să ai pe cine să te bazezi.

Vărsător

Sunt posibile noi cunoștințe care vor fi utile în viitor, iar întâlnirile cu rudele vor ajuta la întărirea legăturilor de familie, precum și la restabilirea încrederii.Perioada este de fapt ideală pentru planificare și analiză. Este timpul să faci un bilanț, puțină introspecție ar ajuta și să-ți stabilești prioritățile și obiectivele pe termen lung.

Pești

Perioada este de succes pentru încheierea de noi afaceri, extinderea celor vechi, semnarea de contracte. Vei ocoli cu succes capcanele, ceea ce va ajuta la dezvoltarea intuiției. Este foarte probabil ca entuziasmul cu care muncești să fie apreciat de conducere și noi orizonturi să se deschidă. Poți primi o ofertă pentru un post nou și mai bine plătit sau poate veni o creștere a salariului la vechiul loc de muncă.

De același autor

Related Articles