Horoscop, 16 februarie 2021

Berbec

E posibil ca imaginea de sine sa nu fie prea grozava si chiar sa fii inclinat catre pesimism. Insa, daca partenerul sau unele persoane cu care colaborezi nu te trateaza asa cum te asteptai, e semn ca ceva, undeva, ai gresit. Pe de alta parte, zona prietenilor si protectorilor este foarte frumos aspectata, asa ca fii gata sa primesti sprijin si idei geniale.

Taur

Traversezi o perioada extrem de dinamica, mai ales din punct de vedere al aspiratiilor, ideilor, proiectelor. Ai foarte multe idei, care mai de care mai originale, visezi la o schimbare a drumului profesional, esti gata sa acumulezi tot felul de informatii si sa-ti largesti orizontul cunoasterii.

Gemeni

E posibil ca lucrurile sa inainteze cu ceva oprelisti, mai ales ca ai tendinta sa le privesti destul de pesimist. Recomandarile sau sarcinile primite de la superiori par imposibil de pus in practica sau contravin principiilor si viziunii tale.

Rac

Este o perioada cu oportunitati interesante, cu schimbari relationale si parteneriale, cu sprijin neasteptaţ dar si cu multa agitatie si impulsivitate. De aceea, incearca sa-ti canalizezi energia spre scopuri precise si renunta din cand in cand la zona de conforţ la suspiciuni si la conservatorism. Cu alte cuvinte, este momentul sa-ti asumi niste riscuri.

Leu

S-ar putea ca o problema de natura juridica sau administrativa sa nu mai poata fi amanata, asa ca e bine sa te ocupi de rezolvarea ei. De asemenea, este o zi buna pentru a te dedica studiului, lecturii, corespondentei cu persoane din strainatate, planificarii unei calatorii in afara granitelor.

Fecioara

Luna activeaza zona banilor altora, semn ca astazi vei fi interesat de accesarea unor fonduri ori de obtinerea unui imprumut sau a unui sprijin material de alta natura. Este o zi in care e siguranta materiala primeaza, de aceea, e foarte important sa iei masurile necesare, fie pentru a creste randamentul unei afaceri, fie pentru a demara ceva nou in sfera profesionala

Balanta

S-ar putea sa intampini rezistenta din partea unor colaboratori sau parteneri, in privinta unor proiecte sau idei pe care le expui. Este o zi care-ti testeaza diplomatia, rabdarea si flexibilitatea, toate acestea fiind esentiale pentru atigerea scopurilor propuse. Cu alte cuvinte, nu te lasa descurajat de primul refuz.

Scorpion

Nenumaratele responsabilitati de la serviciu devin o povara, in conditiile in care aveai planuri legate de casa si familie. Asadar, e necesar sa jonglezi foarte bine cu timpul si resursele pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa impaci eficient ambele domenii. Ar ajuta foarte mult sa fii ceva mai detasat

Sagetator

Luna in Berbec poate aduce tensiuni in relatia amoroasa sau in relatia cu un prieten. Motivul este nevoia ta de a avea dreptate tot timpul, rigiditatea sau egoismul. Asadar, sfatul Astrocafe.ro este sa tii cont si de dorintele celor din jur, sa fii ceva mai delicat cand iti exprimi o parere si sa privesti cu mai multa detasare reactiile celorlalti.

Capricorn

Luna prezenta in zona sufletului te poate ajuta in cursul zilei de astazi sa mai depasesti un prag al temerilor legate de capacitatea ta de a reusi in ceea ce-ti propui, mai ales din punct de vedere social si profesional. Cu alte cuvinte, este momentul sa-ti raspunzi la niste intrebari legate de rolul tau social.

Varsator

E clar ca, fara sa te straduiesti prea mulţ esti mereu in locul potriviţ la momentul potriviţ ba mai mulţ captezi atentia cu foarte mare usurinta. Insa, in cazul in care exagerezi si ii tratezi pe ceialti cu superioritate, maine iti vei gasi naşul. Cu alte cuvinte, se va gasi cineva, probabil o persoana cu autoritate in fata ta, sa te traga de maneca si sa te atentioneze ca e momentul sa fii ceva mai rezervat.

Pesti

Luna plasata in zona banilor si acumularii materiale iti creste interesul pentru acest domeniu. Se pare insa ca exista stres si tensiuni in privinta unei sume de bani pe care o astepti de undeva sau a unui imprumut promis de cineva

De același autor

Related Articles