Horoscop, 13 ianuarie 2021

Berbec

Exista astazi riscul ca stabilitatea unor relatii sa fie compromisa. Printre cauze s-ar putea numara dualitatea, lipsa intelegerii, situatiile nedorite ce pot dauna bunelor raporturi cu persoanele apropiate. Poate ca undeva, in adancul sufletului, consideri ca poti schimba mersul natural al lucrurilor dar, actionand impulsiv asupra partenerilor, a prietenilor, este putin probabil sa obtii rezultate incantatoare si armonie. Incearca sa ramai nepasator in fata diferentelor pe care le observi astazi la cei din jur!

Taur

Felul in care vezi lucrurile astazi poate fi mai pesimist decat de obicei. In ceea ce-i priveste pe cei care iti sunt prieteni, incearca sa profiti de capacitatea de observare a subtilitatilor de care dai dovada, remarcand si aspectele pozitive ale personalitatilor acestora, nu doar pe cele neplacute! Deschiderea catre latura filosofica a vietii, desi aparent greu accesibila, garanteaza astazi descoperirea unor drumuri noi.

Gemeni

Traversezi o perioada in care se simte din plin o scadere pana la epuizare a energiei, iar acest lucru poate conduce catre tentatia de a nu actiona sau catre blocaje in actiunile deja incepute. Anturajul poate parea rece, dur si conservator, critic fata de orice initiativa. Totusi, influentele pot fi considerate o provocare, iar in cazul in care vointa, determinarea si hotararea sunt prezente, recompensa va fi pe masura efortului depus, afirmarea si integrarea sociala fiind dinamizate.

Rac

Comunicarea la locul de munca nu este foarte productiva, astazi. In acelasi timp, Luna Noua intervine si influenteaza major perceptia despre ceilalti a Racilor, dar si disonantele produse de constrangeri familiale in detrimentul parteneriatelor. Relatiile, in special cele de ordin profesional, risca sa devina tensionate, mai ales pentru nativii care decid sa urmeze o cariera pe cont propriu. Nu este o zi potrivita pentru fortarea norocului…

Leu

O zi minunata pentru a savura compania celorlalti. Te simti ospitalier si “incarcat” de sentimente pozitive, iar toate acestea se cer a fi sarbatorite printr-o mica petrecere ad-hoc, pentru a imparti afectiunea si confortul cu cei apropiati. De asemenea, restructurarea ambientului, atat acasa cat si la locul de munca, sunt binevenite.

Fecioara

Romantismul imaginativ de care dai dovada iti induce o stare de beatitudine bine primita, de altfel, de mentalul neobosit al acestor nativi. Totusi, perceptia pe care nativii acestei zodii o au despre cei din jurul lor nu este tocmai una concreta, iar recomandarea este aceea ca ei sa faca tot posibilul pentru ca – mai ales in ceea ce priveste locul de munca si parteneriatele – sa nu lase loc unor interpretari nefondate. De evitat astazi angajamentele.

Balanta

Astazi, ar fi bine sa-ti temperezi agresivitatea fata de ceilalti si sa nu incerci sa te impui cu orice pret. La fel, in cazul in care nu ai obtinut ceea ce ti-ai propus, eventualele frustrari nu trebuie sa te faca sa rabufnesti violent, probabilitatea de a face lucruri regretabile ulterior fiind crescuta. Intr-adevar, se pare totusi ca acest gen de conflicte sunt imposibil de evitat, insa poti ocoli situatiile care iti pot irita egoul, care sa te conduca apoi catre acest gen de deznodamant.

Scorpion

Pentru cei nascuti sub acest semn este o zi speciala, a carei atmosfera deosebita incurajeaza nativii catre schimbul de informatii, catre noi conexiuni menite sa le imbunatateasca viata si mai ales catre oportunitati fortuite. Comunicarea este sustinuta si productiva in aceasta perioada, desi eclipsa partiala de Soare atrage atentia ca, pe undeva, Scorpionii au carente in acest domeniu. De aceea, acesti nativi ar putea sa dea astazi explicatii suplimentare pentru a fi bine intelesi.

Sagetator

S-ar putea sa actionezi astazi brusc, in urma anumitor impulsuri de moment. Se pare ca rutina se schimba si ca te lasi condus de intuitie si de instinct, mai degraba decat de o anumita logica. Resimtiti acum un tempo al vietii mai accelerat. Probabil ca este pentru tine o zi imprevizibila si inconstanta, dar, in egala masura, cat se poate de interesanta.

Capricorn

Cu Luna Noua in zodia lor, se pare ca dorinta de dragoste si afectiune, de frumos si de placere predispune catre anumite trairi primavaratice in sobra personalitate a Capricornilor. Acesti nativi actioneaza acum sub puternica influenta a sentimentelor, total diferit fata de natura lor obisnuita. In cazul in care Capricornii nu sunt incantati de modul in care decurg relatiile parteneriale, pot aparea astazi divergente pe acest segment al vietii.

Varsator

Te poti simti astazi  relaxat si eliberat de stresul cotidian. Cu Luna Noua in zona discretiei, o eventuala vacanta (desi una tocmai s-a incheiat) este binevenita. Desi dorit si asteptat, norocul nu pica acum din cer sau, cel putin, nu vine fara munca. Financiar, se pare ca stai pe roze, dar chiar si asa, cheltuieli neasteptate pot sa apara. Fereste-te astazi sa iti exprimi prea mult generozitatea!

Pesti

Emotiile gresit interpretate in dorinte absurde conduc, de cele mai multe ori, catre erori de judecata. Cu atat mai mult astazi, la ceas de Luna Noua. Starile diverse pe care le incerci in aceasta perioada iti pot influenta negativ ratiunea. Un plus, insa, este asigurat de prieteni. Conversatiile cu acestia te pot tine pe linia de plutire, ancorandu-te in planul realitatii.      

Sursa astrocafe.ro

Cele mai citite

Related Articles