Berbec

De dimineata se ivesc o serie de probleme urgente. Nu va este usor, dar reusiti sa va descurcati cu bine. Spre seara va pregatiti pentru o calatorie in interes de familie, impreuna cu partenerul de viata

Taur

Ar fi bine sa va ascultati intuitia si sa renuntati la o calatorie din care nu va puteti alege decat cu pierderi. Astazi aveti toate sansele sa castigati un premiu important la un concurs.

Gemeni

Puteti avea succes intr-o activitate noua, pe care o incepeti impreuna cu un prieten. Dupa-amiaza primiti o suma importanta, care va face sa va schimbati planurile.

Rac

Impreuna cu persoana iubita, faceti planuri ce pot prea nerealiste, insa perseverenta va ajuta sa dovediti ca sunt realizabile. Dupa-amiaza este posibil sa va certati cu o persoana mai in varsta din familie, dar va calmati repede, dupa ce va dati seama ca nu aveti dreptate.

Leu

Stati mai bine cu banii si sunteti plin de entuziasm. Este de asteptat sa fiti intr-o forma fizica foarte buna. Daca vi se propune o colaborare, sa nu refuzati. Evitati speculatiile financiare!

Fecioara 

Dimineata aveti un succes nesperat intr-o scurta calatorie de afaceri. Nu va pierdeti rabdarea daca lucrurile nu merg in ritmul care v-ar placea. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri!

Balanța

Dimineata este posibil sa primiti o suma importanta, care va prinde foarte bine. Poate sa fie o mostenire sau plata pentru o colaborare. Puteti sa va faceti planuri de viitor. Daca va bate gandul sa investiti intr-o afacere, nu ezitati!

Scorpion

S-ar putea sa va schimbati complet programul, dar nu este cazul sa va faceti probleme, pentru ca astazi aveti noroc. O persoana mai in varsta va da informatii utile pentru a demara o activitate profitabila.

Săgetător

Primiti un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care va bucurati in mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati o problema financiara.

Capricorn

In cursul diminetii luati o decizie in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea sa fiti contactat de cativa prieteni, cu care faceti pregatiri pentru o petrecere

Vărsător

Pe tot parcursul zilei de azi, capacitatea de comunicare favorizeaza relatiile cu cu cei din jur, atat in activitatea profesionala cat si in relatiile cu cei apropiati. Aveti posibilitatea sa obtineti beneficii importante din activitati comerciale. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de ocazie, dar sa nu fortati lucrurile.

Pești

Aveti succes intr-o calatorie in interes de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii. In partea a doua a zilei reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche.