[FOTO] Eduard Dabrowski Boboia și povestea lui de viață, la emisiunea ‘’Pe frecvențe’’

512

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Împreună, de la ora 15:15, cu tânărul dirijor şi compozitor Eduard Dabrowski Boboia și povestea lui de viață, la emisiunea ‘’Pe frecvențe’’.

Invitatul nostru este cel care a realizat coloana sonoră a  documentarului Banatul Montan şi pe care a prezentat-o pe întâi aprilie, la Radio România Cultural.

Mărturiseşte: ‘’Visez să dirijez cât mai multe concerte mari, pe mari scene ale lumii. Visez să-mi compun propriile simfonii. Visez să compun muzică de film. Plâng foarte mult la filme, am plâns citind cărți, râd citind cărți, sunt foarte… sensibil, nebun. Și mă doare dacă se întâmplă ceva cu un personaj din carte, sau din film‘’.

Prima sa piesă pentru orchestră  a fost cântată în premieră de orchestra Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Predă , de asemenea, pianul  la o asociație specializată în terapia pentru copiii cu autism…

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău