[FOTO] „Pe frecvențe” ne întâlnim cu Oana Borza-Glava, de la ora 15:15!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim, pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc, informații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

În această sâmbătă, de la ora 15:15 „Pe frecvențe” ne întâlnim cu Oana Borza-Glava, o tânără din Reșița, inginer chimist de industrie alimentară,  antrepenor de succes și  mamă a unei fetițe de 9 ani.

Este fiică, soţie şi mamă, prietenă şi mai ales un om activ purtând în suflet ceea ce tatăl ei, Alexandru Borza, i-a insuflat: pasiunea pentru munte, bicicletă şi timp liber petrecut în natură. La rândul ei, petrece cel mai prețios timp cu familia, deseori în mijlocul naturii, indiferent de anotimp. Alături de  tatăl său  organizează activitatea unei săli de fitness, iar alături de Florin Glava, soțul a creat conceptul unei cafenele-bistro, situată în centrul orașului, local ce are ca tematică Reșița veche.

Iubeşte teatrul, este preyentă la fiecare spectacol şi îşi face timp pentru a asculta muyică bună, dar şi pentru a-i fi aproape fiicei sale Mara pe care o adoră.

Povestea sa de viaţă o vom cunoaşte sâmbătă, 18 mai de la ora 15:15 la emisiunea „Pe frecvenţe”!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles