[FOTO] Eduard Dabrowski Boboia, dirijor şi compozitor, în premieră la Radio Reşiţa!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Împreună , de la ora 22, cu tânărul dirijor şi compozitor Eduard Dabrowski Boboia  la emisiunea ‘’Între noi.Rămâne între noi’’, însoţit de prietenii noştri Ancuţa şi Sabin Dorohoi pentru care a realizat coloana sonoră a  documentarului Banatul Montan şi pe care a prezentat-o ieri, întâi aprilie, la Radio România Cultural.

Mărturiseşte: ‘’Visez să dirijez cât mai multe concerte mari, pe mari scene ale lumii. Visez să-mi compun propriile simfonii. Visez să compun muzică de film. Plâng foarte mult la filme, am plâns citind cărți, râd citind cărți, sunt foarte… sensibil, nebun. Și mă doare dacă se întâmplă ceva cu un personaj din carte, sau din film‘’.

Prima sa piesă pentru orchestră  a fost cântată în premieră de orchestra Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Predă , de asemenea, pianul  la o asociație specializată în terapia pentru copiii cu autism…

Mai multe detalii despre activitatea sa puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  când puteți intra în direct cu invitata noastră , sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău