[FOTO] “Pe frecvenţe”, sâmbătă 4 mai, Dan Mirea!

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

 „MAMĂ ,mi s-a întâmplat o nenorocire. Mai naște-mă o dată… prima viață nu prea mi-a ieșita ea, dar poate a doua oară…, poate a treia oară… poate a zecea oară.Tu nu te speria numai din atâta și naște-mă mereu.Ne scapă mereu câte ceva în viață, de aceea trebuie să ne naștem mereu… un sfert din viață pierdem făcând legături, tot felul de legături între idei, fluturi, între lucruri și praf. Totul curge așa de repede și noi tot facem legături între subiect și predicat… unde e mare -și scufundări„- este una din mărturisirile cele mai cutremurătoare prin firescul complexității ei, a celui ce-a fost  Marin Sorescu… o stare ce rupe lacrima în două… într-o astfel lumină ce acoperă după-amiaza zilei de sâmbătă, de la ora 15:15,ne întâlnim cu o altă versiune a actorului Dan Mirea, revizuită și adăugită, în exclusivitate povestea sa de viață.

Dan Mirea este admirat, contestat, iubit și hulit, dar înainte de orice este un om al cărui destin are și umbre , dar și multă culoare în care își adăpostește cele mai frumoase amintiri din copilărie până în ziua de astăzi.

Din păcate, așa cum mărturisește, de foarte puțin timp prin ridicarea la cele sfinte a mamei sale, Dan nu mai este copil… doar părinte, soț și prietenul multora dintre noi.

Așadar, rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles