[FOTO] Sâmbătă, 3 august de la ora 15:15, invitatul emisiunii „Pe frecvențe”: Elena Filipescu

350

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc informații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Sâmbătă, 3 august de la ora 15:15, invitatul emisiunii „Pe frecvențe” este un prieten drag care se întoarce acasă de peste graniţe, din îndepărtata Americă şi a cărui viaţă este una de roman, Elena Filipescu.

A trecut peste foarte multe încercări, a depăşit fiecare cădere cu forţa iubirii de oameni, a îngropat fiecare tristeţe cu puterea celui care poartă în genă credinţa, nădejdea şi dragostea.

Elena este un model pentru cel căzut şi un punct de reper pentru cel singur, dar și un motiv de respect pentru cel fericit.

Aşadar, rămâneți pe frecvenţele 105.6 FM, iar ascultătorii din Clisura Dunării pe 91,9 FM  ori 92,8FM, dar ne puteți asculta şi pe radioresita.ro. sau  pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 0315.04.04.34, apel cu tarif normal.

Anca Bica Bălălău