Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.
Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.
Din Banatul de Munte, pleacă spre voi colindul gândului bun, indiferent unde v-ați afla!

Împreună , de la ora 22, cu Maestrul Sabin Pautza la emisiunea ‘’Între noi.Rămâne între noi’’ .

Prieten al radioului reşiţean, artistul nostru ne dăruiește bucuria câtorva clipe, cu amintiri despre un lucru mai puţin cunoscut ce s-a întâmplat în anul 1978, în Kandahar unde a dirijat un concert, despre ultimul cd , premieră internațională, amintiri cu mari artişti ai lumii și bineînțeles despre România frumoasă al cărui model și reprezentant mondial este.

“Eu tot român mă simt, oriunde aş fi. Întotdeauna mă raportez la moşii mei de aici, din pământul de la Câlnic, pentru că îi simt mereu aproape. Tot aici mă simt bine, tot în locurile astea mă întorc întotdeauna şi aici voi muri… Cel mai mare premiu este să auzi un copil cântându-ţi muzica pe stradă. Îmi este dor de România şi când sunt în România“afirmă cel căruia îi datorăm bucuria de a-i fi contemporani-Sabin Pautza.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Maestrul Sabin Pautza, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău