Solidaritate pentru familia șoferului român de TIR mort într-o parcare din Franța

Solidaritate și gesturi frumoase din partea a mai multor șoferi de TIR români după moartea colegului lor Florin Ciunterei, într-o parcare în Franța. Fiul acestuia a lansat, pe o rețea de socializare, un apel la ajutor și șoferii români de TIR, solidari, au sărit imediat în ajutorul familiei.

“Mă adresez tuturor colegilor Lui Tata si prietenilor Lui” Florin CF” ?si prietenilor lui ,cred ca a-ti auzit de tragedia pe care a patit-o si prin momentele grele prin care trecem prin momente foarte grele si vrem sa il aducem acasa sa il putem inmormanta cum se cuvinte … eu sunt fiul Lui , Tata din pacate a plecat in cea mai lunga cursa si nu o sa se mai intoarca niciodata… poate cer prea mult dar vrem sa il vedem acasa si ne e greu si un mic ajutor din partea colegiilor Lui care l-ati cunoscut ar conta foarte mult…? Vă multumesc! Drumuri bune sa aveti si fara pericole!”, a scris fiul şoferului pe facebook.

 

Postarea a fost distribuită de peste 260 de ori până în present și mai mulți șoferi de TIR și-au arătat disponibilitatea de a da o mână de ajutor.

Vă reamintim că Florin Ciunterei (50 de ani) şi-a pierdut viaţa, săptămâna trecută, într-o benzinărie de pe o autostradă din Franţa, în zona oraşului Nancy.

Bărbatul din Bistriţa-Năsăud era veteran de război al Armatei Române şi a luptat în mai multe misiuni din Afganistan şi Irak. După ce s-a retras din cariera militară, Florin s-a angajat ca şofer profesionist de TIR şi lucra pe comunitate.

Săptămâna trecută, Florin a fost găsit mort într-o benzinărie de pe o autostradă din Franţa, după ce, timp de două zile, nu a răspuns nimănui la telefon.

Cele mai citite

Related Articles