[FOTO] Farmecul naturii este îmbinat cu aerul modernității, pe Valea Cernei!

Valea Cernei este atractivă nu doar pentru turiștii iubitori de natură, ci și pentru investitori, o nouă pensiune turistică așteptându-i pe cei care din acest sezon turistic își vor petrece vacanța în „Țara Pinului Negru de Banat!”

„Am pornit această investiție din dorința de a face altceva și pentru că Valea Cernei are un potențial turistic neexploatat la adevărata sa valoare și dorim să îmbinăm farmecul naturii cu confortul modern! Punem la dispoziția turiștilor 20 de locuri, iar pe lângă cazare oferim un meniu tradițional românesc, bazat pe pește și vânat!”, a declarat pentru Radio Reşiţa Marinela Panduru – proprietara pensiunii.  

Pentru cunoscători, dar și pentru cei care ajung pentru prima dată pe tărâmul lui Hercules, Valea Cernei este un adevărat loc în aer liber pentru distracție și relaxare! „Turiștii care ajung aici pot face drumeții pe traseele turistice din zonă – Cascada Vânturătoarea, Cheile Țesnei sau cătunele Ineleț și Scărișoara, cu urcare pe la celebrele „scărițe”! Mai pot practica mersul pe bicicletă sau să participe la un foc de tabără! Avem solicitări atât din țară, cât și din străinătate, chiar din Anglia și Israel și așteptăm ca odată cu deschiderea sezonului estival să fie cât mai mulți turiști care vor să petreacă vacanța în mijlocul naturii, pe Valea Cernei!”, mărturisește Marinela Panduru.

Paul-Sever SMADU