[FOTO] În exclusivitate, pentru Radio România Reșița, Werner Henn, realizator de emisiuni culturale la televiziunea ARTE din Germania

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

În această seară de la ora 22:15, invitatul emisiunii Boema este un cetăţean al lumii, în a cărui poveste de viaţă există cunoaşterea inedită a unor locuri de pe întreaga planetă, Werner Henn.

Reşiţean prin naştere, locuieşte în Germania şi în vacanţa petrecută acasă a făcut un popas la Radio România Reşiţa. Werner Henn este unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de emisiuni culturale din Germania. Consilier local în Baden-Baden, reşiţeanul luptă pentru drepturile germanilor, dar niciodată nu a uitat de unde a plecat. Werner Henn s-a născut în 1957, la Reşiţa. Din anul  1982, alături de familia lui, s-a stabilit în Germania.

Pasionat de artă, Werner Henn este, printre altele, preşedintele asociaţiei teatrale din Baden-Baden şi îşi aminteşte deseori despre munca de la Teatrul G.A. Petculescu din Reşiţa, în anii tinereţii.

Mărturisiri de suflet, în exclusivitate, pentru fiecare dintre ascultătorii Radio România Reșița din partea unui român, Werner Henn, care  este un învingător în tot ceea ce și-a propus.

Rămâneți pe  frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării,  sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles