Previziunile astrale pentru 1 septembrie:

Conjuctia Soarelui cu Luna – altfel spus, Luna noua – marcheaza inceputul unui nou ciclu al vietii. Un astfel de moment este favorabil demararii oricarei activitati. Daca aveti de gand sa incepeti ceva, acum este momentul. Nu amanati! Ceea ce incepeti azi va avea mari sanse de realizare.

Fecioara

Ai mari rezerve daca sa te implici intr-o afacere care pare buna, la prima vedere, dar prea observi in jur reactii de neincredere, incat te influenteaza si pe tine. Poate e mai bine sa tii cont de sfaturile precaute din jur, pentru ca tu esti mai impulsiv din fire si te-ai putea aventura intr-o directie mai riscanta. Poate cel care te trage acum de maneca a trecut deja printr-o situatie similara si si-a invatat lectia la timpul potrivit, iar acum te avertizeaza cu toata sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Asculta-l, nu e o piedica, ci doar o avertizare ce poate fi in avantajul tau!

Balanta

Indiferent din ce tabara faci parte, a celor tineri sau a celor mai maturi, te bucuri de o buna cooperare cu cei din generatia diametral opusa. Cei aflati la diferente mari de varsta pot conlucra perfect astazi, pentru ca si unii si altii au ceva de invatat de la ceilalti. Cel matur va arata mai multa intelegere pentru ca a fost si el candva tanar si accepta spiritul revolutionar al celor tineri, iar cel inca novice recunoaste experienta si superioritatea celui matur, ca atare din aceasta uniune de forte nu se poate naste decat ceva constructiv, reciproc avantajos.

Scorpion

Nu te baza pe ce iti spun altii ca e mai bine sa faci, pentru ca tu vei obtine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Esti mult prea creativ si liber ca sa urmezi ordine date de altii, deci permite-ti libertatea de a o lua si pe alte cai decat ti se spune, de a mai incerca si alte variante, pentru ca vei descoperi cai mult mai interesante. Fii tu temerarul, deschizatorul de drumuri, exploratorul trasnit care vine si cu alte idei decat toata lumea si, chiar daca multi nu sunt de acord cu ideile tale, nu le abandona. Intr-o zi iti vor da dreptate si te vor urma si ei, dar, la inceput, orice pionier e privit cu un dram de ironie. Nu pune la suflet glumele lor, ci mergi pe calea ta cu elan!

Sagetator

Chiar daca atmosfera devine ceva mai tensionata in jurul tau, nu o privi ca pe un atac la persoana, ci ca pe motivatia perfecta sa te implici trup si suflet pentru a arata ca esti bun. Spiritul combativ te cuprinde cand ii vezi si pe altii ca se implica atat de serios, si reusesti sa scoti ce ai mai bun din tine pentru a-si demonstra suprematia, valoarea, unicitatea. Daca reusesti sa scoti la lumina, in orice situatie cu iz agresiv, doar partea pozitiva a lucrurilor, vei putea duce totul cu brio la capat si obtine succesul dorit, deci nu te lasa nicio clipa coplesit de critici, rautati, invidii. Zambeste si treci mai departe!

Capricorn

Ai in preajma ta oameni pe care te poti baza, in care poti avea incredere, de la care vei primi solutii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci acestia chiar pun umarul la problema care te framanta si nu te lasa pana nu vad ca ai depasit impasul. Rareori poti avea parte de asemenea sprijin, ca atare profita din plin de generozitatea celor care iti tin companie, de experienta pe care vor sa ti-o impartaseasca, de sfaturile bine documentate pe care le primesti de la ei. Le vei pastra in memorie si te vei folosi si altadata de ele, deci deschide bine urechea si capteaza toata informatia utila!

Varsator

Tine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multa experienta, pentru ca stie ce spune si merita ascultat. Iti ofera un pont, o solutie practica, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te framanta. Nu sta sa o analizezi pe toate fetele, pentru ca sfatul e verificat si si-a aratat de multe ori eficienta. Daca pui la indoiala, nu faci altceva decat sa consumi timp si energie pentru a ajunge la aceleasi rezultate si la aceeasi concluzie: ca e solutia optima, Foloseste-te de acest pont pretios, pentru ca lucrurile revin la normal daca il valorifici cu incredere.

Pesti

Conflictele care se incing peste tot sunt cele mai grele obstacole in planurile tale, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca lumea iti raspunde cu aceeasi moneda. Si tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, si tu te-ai opus, si tu ai pus bete in roate, deci acum a venit vremea altora sa judece parerile tale. Aceste dispute nu fac decat sa incetineasca proiectele incepute, semn ca exista o comunicare deficitara aici si trebuie reparata cumva. Fiti deschisi cu totii spre dialog pentru ca se poate ajunge la un consens daca toata lumea isi tine sub control orgoliile si dorinta de a avea doar el dreptate. Calmeaza-ti nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, si ai sa vezi ca lucrurile vor merge iar ca pe roate.

Berbec

Te inarmezi cu toata puterea pentru a te avanta intr-un proiect nou de anvergura care va necesita resurse imense de energie din partea ta. Le ai la dispozitie, exista ceva ce te motiveaza indeajuns de bine ca sa te apuci serios de acest plan maret. Cat timp ai ceva de castigat de pe urma acestui demers (autoritate, succes, recunoastere sau doar un premiu motivant), nimic nu te poate opri din elan. Nu e o noutate la tine o atitudine atat de razbatatoare si puternica, pentru ca detii resurse infinite pentru a lupta cu oricine, chiar si cu cei mult mai puternici decat tine. Cu cat mai dificila provocarea, cu atat mai mare ti-e ambitia!

Taur

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai ajuns la capatul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse – mentale, fizice, poate si materiale – iar acum simti nevoia sa iei o pauza pentru a-ti reincarca bateriile. Daca vezi ca nu mai poti, nu insista sa continui, pentru ca rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de macar o zi de totala detasare fata de tot ce faceai, privind totul de pe margine. Asa ai putea descoperi unele hibe, unele scapari, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneste-te si tu un pic!

Gemeni

Nimic nu te preocupa mai mult decat platile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o multime de facturi in acelasi timp si nu mai stii cum sa faci sa le achiti. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru ca sunt mai multe deodata, se aduna o suma consistenta care te cam sperie. Nu incerca sa achiti tot dintr-un foc, pentru ca nu vei avea o suma atat de mare la dispozitie prea curand, dar ia-le pas cu pas, una cate una, pana scapi de toate. Nu le aseza pe toate teanc, pentru ca te ia cu frisoane cand vezi totalul tuturor acestor datorii, dar daca le privesti separat, parca nu mai par de speriat!

Rac

Banii sunt azi cel mai mare inamic al planurilor tale. Ai avea mare nevoie de o suma consistenta pentru a duce la indeplinire un anumit scop, dar cand calculezi de ce dispui, nu prea ai motive de bucurie. Fa un efort sa amani marile investitii, ba chiar si platile care nu sunt acum obligatorii, deoarece nu stai tocmai bine pe acest plan. Mai aduna, mai pune un ban deoparte, acumuleaza sumele de care ai nevoie in timp indelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strans cu atatea sacrificii e cam mare, deci spune-i nu! Rezista atractiei de a cumpara cine stie ce lucru de care, hai recunoaste, chiar nu ai musai nevoie acum!

Leu

Profita de ragazul care ti se ofera azi, pentru ca vei vedea ca nu e deloc o piedica, ci dimpotriva, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poti opri un pic din iuresul unor evenimente pentru a descoperi fara graba ce ai scapat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un esec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai incerca ceva. La a doua incercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseste-te de orele primite cadou!