Horoscop 15 octombrie 2019

Berbec

Risti sa nu prinzi startul unui proiect, pentru ca te trezesti tarziu. O sa ajungi pe ultima suta de metri. Te va salva, insa, un coleg care va fi dispus sa-ti explice ce ai pierdut.

Taur

Incearca sa iti faci timp si pentru cele mai importante lucruri pentru tine. Ai fost preocupat de munca, insa acum a venit vremea sa-i asculti si pe cei dragi. O sa-ti pice bine sa stai in compania lor.

Gemeni

In cariera iti merge minunat si esti extrem de fericit. Aproape ca nu te mai intereseaza ce se intampla acum pentru ca bucuria ta atinge un nivel maximum. Si viata sentimentala evolueaza pe placul tau.

Rac

Dupa cateva saptamani in care ai muncit incontinuu si nu ai vazut rezultatele, acum ai parte de un semn bun. Iti da curaj si continui in acelasi ritm sperand ca la sfarsit o sa ai parte de un succes profesional.

Leu

Starea de spirit nu este una foarte buna si nu ai chef de munca. Din pacate, nu poti scapa de ceea ce ai de facut si cel mai bine ar fi sa te mobilizezi si sa termini cat mai repede pentru ca seara trebuie sa ajungi la o intalnire.

Fecioara

Nu accepta sa faci ceva pana nu esti sigur ca ai primit toate informatiile pe care ar trebui sa le cunosti. Risti sa te implici in ceva ce o sa iti consume timp si energie, dar fara sa merite efortul. Cel mai bine ar fi sa ceri toate datele.

Balanta

Nu ai de gand sa faci ceea ce vrea partenerul de viata si asta o sa-l deranjeze. Din cauza asta o sa ajungeti la discutii in contradictoriu. Incearca sa lasi de la tine, altfel, risti sa ai parte de cateva zile de cosmar.

Scorpion

In cazul in care ai programat un drum, ia-ti mai multi bani la tine pentru ca durata de sedere se poate mari si te vei trezi in situatia de a nu avea finante. Asigura-te ca nu ajungi intr-o astfel de situatie.

Sagetator

Esti mai deschis catre lucrurile noi. Daca pana acum nici nu voiai sa auzi de o activitate inedita, acum te incanta ideea si esti dispus sa incerci ceva ce nu ai mai facut pana acum.

Capricorn

Daca ieri ai avut parte de o zi neplacuta, astazi se schimba totul. Inca de dimineata esti vesel si asa o sa te simti toata ziua. Seara organizezi o intalnire in oras cu prietenii.

Varsator

Ai ratat sansa de a face ceva ce iti place foarte mult si regreti. Data viitoare sa fii mai atent cand vorbeste cineva cu tine. Acum ai pierdut ocazia pentru ca in loc sa asculti ce iti spun prietenii erai cu gandul in alta parte.

Pesti

O oferta de ultim moment iti acapareaza atentia si nu te poti concentra asupra altor lucruri. Totusi, incearca sa nu ignori munca in totalitate pentru a nu starni invidia unor colegi care muncesc mai mult ca tine.

Articolul precedent
Articolul următor

De același autor

Related Articles