Drama de Sfânta Parascheva continuă. A murit și fetița de 10 ani a preotului Petru Gavril

Din păcate tragedia petrecută de Sfânta Paraschiva, la Cornul Luncii, continuă și vin alte vești triste despre familia preotului care a murit, alături de alte patru persoane, într-un teribil accident rutier.

Medicii au anunțat că  Anastasia Gavril, fata cea mare a părintelui Petru Gavril a murit şi ea, după ce s-a zbătut o săptămână între viață și moarte pe patul de spital. .

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului a ajuns astfel la şase. Anastasia Gavril a încetat din viaţă la doar 10 ani, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Din păate , starea ei s-a agravat pe fiecare zi, iar în cele din urmă organismul i-a cedat. Nici starea de sănătate a mamei nu s-a îmbunătăţit. Doctorii sunt foarte rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe soţia preotului Petru Gavril, care are 35 de ani a relatat Observator.tv

Preotul din localitatea Lămășeni, comuna Rădășeni, se îndrepta împreună cu familia și cu patru copii spre Iași, pentru a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva când mașina sa a fost lovită violent de un vehicul intrat pe contrasens, la Cornu Luncii.

În urma impactului extrem de violent au decedat Vasile Alexandru, Petru Gavril, Dumitru Cătălin Sandru, de 47 de ani, din municipiul Suceava, pasager pe scaunul dreapta față în Volkswagen Touran, Aurora Sandru, de 46 de ani, din Suceava, pasageră pe bancheta din spate în Volkswagen Touran și Anisia Gavril, de 6 ani, din comuna Horodniceni, pasageră pe bancheta din spate în Volkswagen Touran.

Petru Gavril a fost înmormântat pe 17 octombrie 2017, iar la funeraliile sale a ţinut o cuvântare ÎPS Pimen.

 

Cele mai citite

Related Articles